Hjem Arkitektur Imponerende ungarske autoklubs hovedkvarter

Imponerende ungarske autoklubs hovedkvarter

Anonim

Denne imponerende repræsentation af moderne arkitektur er det ungarske autoklubs hovedkvarter. Bygningen er beliggende i Budapest, Ungarn og blev bygget i 2010-2011. Det var et projekt af Vikar & Lukacs Architect Studio og det team, der gjorde alt muligt.

Hovedkvarteret sidder på et område på 4,430 kvadratmeter. Det er en meget imponerende bygning med en fantastisk arkitektur. Først og fremmest er bygningens form ulige og ualmindelige. Den blev designet som et bånd, der ombrydes rundt i kontorrummet, mens det også artikulerer bogstavet "a". Bygningen har syv niveauer, og den ligger tæt på Donaubroen. Det betyder, at det er et vartegn i området, der tjener som orienteringspunkt for førerne.

Det indre af bygningen er meget velorganiseret. Der er en hovedhal beliggende i stueetagen og en tagterrasse på toppen af ​​bygningen, under buen. Terrassen bruges til repræsentative møder. Det såkaldte bånd er ca. 1 meter tykt, og det ændrede bredder og deformerer, da det artikulerer sløjfen. Bygningen har metalbeklædning og glasvægge. Det bruger også geotermisk energi, og det tillod arkitekterne at frigøre taget og holde det simpelt, uden tekniske anordninger på det. {Fundet på archdaily}

Imponerende ungarske autoklubs hovedkvarter