Hjem Arkitektur OZ bopæl for et ungt par med to børn

OZ bopæl for et ungt par med to børn

Anonim

Dette er OZ House, en anden stor skabelse fra Swatt-Miers Architects. Det er en meget smuk bolig, og den er beliggende i Silicon Valley, Californien, USA. Designprocessen startede i 2006, og bygningen af ​​huset blev afsluttet i 2010. OZ-huset blev designet til et ungt par med børn. Ejerne var meget klare, da de anmodede om, at deres nye hjem ville have en afslappet, barfodet føler, som en ferie destination. De ønskede også stærke indendørs-udendørs forbindelser.

Huset sidder på en 2,8 acre site med blide bakker og smukke landskabspleje på alle sider. Det er en fantastisk beliggenhed for et familiehus. Huset har en L-formet plan og er opdelt i to vinger. Det østlige rum indeholder køkkenet og alrummet i stueetagen og børnenes værelser på øverste niveau. Sydvingene indeholder et kontor, et medierum og et gæsteværelse på lavere niveau og en master suite på anden sal.

I centrum er der et fælles område bestående af stue / spisestue. De to vinger er forbundet med en flydende glasbro på øverste niveau. De nederste niveauer af de to vinger er klædt i hvid stuck. Vinduerne er store og værelserne er lyse og fyldt med naturligt lys. Det øverste niveau er designet til to forskellige områder. På nordsiden er der en motordrevne adgang til glasdøre fra de levende og spisestue. Det sydlige område omfatter familieopholdsrum. {Fundet på archdaily}.

OZ bopæl for et ungt par med to børn