Hjem Lejligheder Den moderne Loft 02 i Bruxelles, Belgien

Den moderne Loft 02 i Bruxelles, Belgien

Anonim

Denne smukke hems blev skabt på ønske fra klienten af ​​Ehtv. Anmodningen var for en moderne hems med en tidløs indretning. Det skulle have store opholdsområder, to soveværelser og et separat badeværelse. Det arkitektoniske koncept er baseret på ønsket om at omorganisere rummet og friheden til at organisere interiøret på enhver måde klienten ønskede.

Fra et grafisk synspunkt besluttede arkitekterne at bruge et bambusbånd, der strækker sig langs loftet. Det afgrænser områderne både på gulvet og i loftet. Alt er geometrisk og meget veldefineret. Bambusen skabte også en beroligende atmosfære, og det gør værelserne mere hyggelige og mere indbydende. Dette øger komforten, og det hjælper også med indretningen.

Med hensyn til farver og materialer valgte arkitekterne ædru elementer for at skabe et minimalistisk indretning. Loftet har grå gulve overalt. Væggene er også neutrale og så er lofterne. Møblerne er minimalistiske og moderne. Det er hovedsagelig lavet af træ og det har naturlige overflader og farver. Nogle orange rører her og der føjer varme og skaber også en smuk farvekontrast.

Den moderne Loft 02 i Bruxelles, Belgien