Hjem Boghylder Glasdisplayhylde

Glasdisplayhylde

Anonim

Alle har personlige ting, som han bryr sig om. Uanset om det er en kollektiv eller personlig hukommelse som et foto eller en souvenir, fortjener den at blive placeret et sted, hvor det kan ses. En glasskærm er perfekt til dette. Det giver et sikkert rum, hvor varen ikke bliver beskadiget, og hvor støv ikke kan komme ind, og det gør det muligt for alle at beundre varen.

Det er næsten som en museumshylde. Denne simple boks er lavet af glas med en metalramme. Strukturen har en fin antik bronze finish. Stykket er meget simpelt og også meget let at hænge. Bagsiden åbnes, så det er nemt at tilføje eller fjerne objekter inde i boksen. Bagsiden har to huller i metalrammens hjørner. Dette gør det nemt at montere på væggen. Dimensionerne af denne display boks er 5,25 "w x 5" d x 6 "h. Hvert stykke sælges individuelt til 19 dollar. Du kan bruge dem separat, eller du kan danne et mere udførligt skærmbillede ved at bruge flere felter. Det er et grundlæggende stykke, med en standard firkantet form og ingen yderligere detaljer og ornamenter.

Det er et meget godt valg for dem, der ønsker at dele deres dyrebare minder med de andre familiemedlemmer eller gæster. Desuden kan toppen af ​​displayboksen også bruges som opbevaring til andre små genstande, som måske en fotoramme eller andre lette stykker. Tilgængelig for 19 $ hver.

Glasdisplayhylde