Hjem Diy-Projekter Super Easy IKEA Hacks, der kan trækkes af

Super Easy IKEA Hacks, der kan trækkes af

Anonim

En masse IKEA hacks handler ikke om overkommelighed, da IKEA-produkter faktisk er ret billige og store. De handler om tilpasning og det faktum at den kendsgerning, at alle kan have det samme produkt betyder, at varen ikke længere er speciel. Det er da disse hacks kommer i spil. De omdanner noget grundlæggende og almindeligt til noget specielt og originalt. Det er selvfølgelig også om prisen, og mange IKEA hacks for børn løser dette meget problem. Uanset hvad det er, håber vi at inspirere dig med følgende projekter.

Et IKEA hack kan henvise til enhver form for omdannelse af et IKEA-produkt og er ikke specifikt bundet til store stykker som skabe eller sofaer. Med det i tankerne, lad os tjekke denne spejl makeover. Projektet starter med et simpelt, rundt spejl og et par reb, to store øje kroge, en boremaskine og en linjal / målebånd. Som forklaret på farmfresterapi er det en meget enkel omdannelse. Drej spejlet over, måle og markere to punkter jævnt fordelt fra hinanden, bor huller i disse punkter og skru kroge i dem, bind derefter tovet i den ene ende og træk det igennem og lav en anden knude i den anden ende.

Du kan finde nogle rigtig kølige og overkommelige afføring på IKEA, og du kan gøre dem endnu køligere ved at give dem en hurtig og nem makeover, der ikke bruger mere end lidt maling og nogle malerens bånd. Bestem hvilken del af afføringen du vil farve med maling og anbring båndet i overensstemmelse hermed. Forslaget, der tilbydes på stylemepretty, er enten at male bunden af ​​hvert ben eller at male sædet og toppen af ​​benene.

Ser denne skænk ikke fancy ud med disse hårnåleben og det geometriske guldmønster? Nå, det er disse meget detaljer, der var en del af det oprindelige design i første omgang. De blev tilføjet som led i et IKEA hack-projekt. Du kan gøre det samme for din egen skænk eller skab. Du skal bare udskifte de originale træben med hårnål ben fremstillet af metal og derefter bruge malers tape til at skabe mønsteret på dørene ved hjælp af guldmaling. Find ud af mere om det på kristymi.

Det er fantastisk, hvad et par små detaljer kan gøre for design af et skab. Bare se på dette stilfulde stykke, vi fandt på dupetitdoux. Ved sin base er dette en Kallax-bogreol fra IKEA. Oprindeligt havde det ingen ben, og denne makeover ændrede det. De koniske ben med metalhætter giver skabet et slank og elegant udseende og ændrer sit udseende ganske lidt. Disse facetterede firkantede dørtræk blev også tilføjet under makeover.

Der er mere end en måde, hvor du kan omdanne en simpel fæces til et chic accent stykke. IKEA-hacket på thekitchykitchen afslører en af ​​mulighederne. Dette er en Marius taburet fra IKEA. Det har været spraymalet guld og dets sæde blev pakket i fåreskind. Det er en meget nem og hurtig omdannelse og en af ​​de mest inspirerende til nu.

Der er meget du kan gøre for at forskønne et spejl. Den nemmeste mulighed er at bare give den en ny ramme, men så igen hvad hvis du vil give op på rammen helt? Nå, i så fald bør du tjekke dette kølige IKEA hack-projekt fra thethingshemakes. Det første skridt her var at fjerne rammen og rense spejlet grundigt. Så trim tape bruges til at dække kanterne, som en ramme, men ikke helt. Flere trimbånd bruges derefter til at skabe det geometriske mønster på spejlets overflade.

En god og nem måde at tilpasse en bænk på og samtidig gøre det mere behageligt, er at installere polstring på det. Det er, hvad aliceandlois lærer dig, hvordan man gør. Hvis du kan lide udseendet, så er du nødt til at lave en lignende transformation: en IKEA bænk, 1 "skum, en hæftepistol, foderstof og mudderklæde. Selvfølgelig kan du bruge enhver type stof, du vil have, og du kan også male eller plette bænken, hvis du vil ændre sit udseende endnu mere.

Du troede, vi skulle sige noget om den stol, ikke? Nå, så smukt som det er, hvad vi faktisk er interesserede i lige nu er skrivebordet. Det startede som to separate IKEA Rast skabe. De blev hver farvet, malet og fik ny hardware (de søde lille skuffeknopper) og så blev de den understøttende base til toppen, der forbinder dem og gør dem til et skrivebord med masser af lagerplads. Vi fandt denne seje konvertering idé på pmqfortwo.

Har du brug for en stilfuld ny vogn til at skubbe drikkevarer rundt med? Gå videre og tilpass dig selv en. Det er mere tilfredsstillende end at købe en færdig, plus du får det til at se ud, præcis som du kan lide det. Du kan starte med en Sunnersta vogn fra IKEA. Dekorer hylderne med marmor kontaktpapir og spray maler rammen guld. Selvfølgelig, før noget andet, skal du adskille det hele. Det er alt beskrevet på musingsonmomentum.

Du kan også omfordele noget andet til en bar vogn. For eksempel kan en IKEA Kallax bogreol være et godt valg. Det har den rigtige størrelse og de fire cubbies er gode til at organisere ting på. For faktisk at gøre dette til en vogn, skal du installere hjul eller hjul på den. Se, hvor smarte disse gyldne hjul ser ud. De er faktisk malet guld, det samme som de to messing trækker installeret på toppen. Tjek hele historien om sugarandcloth.

At finde det rette møbel til et bestemt rum er ret hårdt, især når rummet er lille, og der er allerede en flok andre rumelementer, som du skal tage i betragtning. Lad os sige, at du har brug for noget til hjørnet af en spisestue eller et køkken, og du har et lille budget til projektet. Start med en Hyllis reol enhed og tilpass den til at matche dit rum. Vi elsker dette elegante industrielle look udstillet på remodelaholic. Alt hvad der kræves for at få det var, at der var noget mat sort spraymaling og et par træplanker.

IKEA-hacket, der vises på thekeyitem, viser dig, hvordan du omdanner en stol fra kedeligt til smarte og glamourøse. Det er et let projekt, som du kun har brug for lidt guldspraymaling og et stykke faux pels. Tag sædet af og spray maling bunden. Sæt sædet på igen og kast pelsen på den. Det bliver ikke rigtig nemmere end det. Der er en række stole, som du kan bruge til dette projekt, så tjek IKEA katalogerne for at finde din favorit.

IKEA er også stedet at gå til, når du har brug for en natbord og hvis du vil lave ting specielt, skal du bare kigge efter noget enkelt, der nemt kan tilpasses, som et Tarva natbord. Hvis du kan lide den måde, den ser ud her, så tjek remodelaholic for alle detaljer. Vi kan give dig et tip om de nødvendige forsyninger til transformationen. De omfatter hvid akryl latex maling, mørk valnød plet, børster, en skuffe trække, en miter sav og en boremaskine.

Dette spejl var først kommet med en ramme. Rammen du ser her var faktisk en bakke. Nysgerlig hvordan disse ting blev sat sammen? Tjek det hængende spejl IKEA hack fra Ikeahackers. Dette er hvad projektkravene angår forsyninger: en PS 2014-bakke (eller lignende), et spejlskår i størrelse, specielt spejllim, små negle og et gammelt læderbælte.

Der er et par modeller at vælge imellem, når det kommer til kommode og små skabe. For eksempel tilbyder IKEA Rast, Ivar, Kullen eller Tarva sammen med nogle få andre produkter, og nogen af ​​disse kan tilpasses på alle mulige kølige og fancy måder. For eksempel er en ide at forlade træet rå og naturligt og at dekorere forsiden af ​​kommode med tape eller maling striber. Derudover giver denne chikke IKEA hack fra kristimurphy også kommode nye hårnål ben.

Hvad med en sød skænk med lidt retro charme? Du vil nok ikke finde en i butikker til en rimelig pris, så det er bedre at bare bygge dit eget. Start med en IKEA Best hylde og installer to hvide døre på den. Du bør også installere nogle søde små ben også og glem ikke de små ting, i dette tilfælde dørklokkerne, der tjener som dørtræk. Er dette kig ikke charmerende? Ideen kommer fra sugarandcloth.

Nogle IKEA hacks er så enkle, at alle kunne gøre dem. Et eksempel er projektet delt på preciouslyme. Hvis du kan lide udseendet, så kan du lave det: Få en Malm kommode fra IKEA og en rulle med guldkontaktpapir. Skær strimler af kontaktpapir og klæb dem på kanterne af skillerne, dem der er synlige mellem skufferne. Det er hele projektet.

IKEA frysere som Rast er perfekte bløde lærred til alle slags fantastiske DIY projekter og hacks. Hele punktet er at tage dette rå og billigt møbel og få det til at se glamourøst ud. Tricket i dette tilfælde var at plette skuffens fronter mørkebrune og male malingen hvid. På denne måde blev der skabt en stærk kontrast. Skuffefronterne passer til de koniske ben, og det er en rigtig god touch. Tjek hele historien om midwesterngirldiy.

En lignende kontrast af farver er også præget af denne tilpassede IKEA kommode på Acupoflife. Det interessante her er det faktum, at benene og bunddelen af ​​kabinettet (nederste skuffen og 2/3 af den ene over den var farvede, mens resten blev malet hvid. Knapene er brune på alle skuffer, så det er en konstant.

Super Easy IKEA Hacks, der kan trækkes af