Hjem Arkitektur Australske hjem hedder natur ved at lade et stort træ pierce gennem sin struktur

Australske hjem hedder natur ved at lade et stort træ pierce gennem sin struktur

Anonim

Ikke mange huse elsker naturen nok til at lade træer gennembore arvtak og gulve. Denne spektakulære bolig er en af ​​undtagelserne. Beliggende i Vancluse forstad til Sydney, Australien, blev det klassiske hjem givet en forlængelse af B.E. Arkitektur.

Den eksisterende struktur blev oprindeligt bygget ved hjælp af sandsten, så for at gøre forlængelseskontrasten anvendte arkitekterne let beton, et materiale, der har mindre solid udseende, og som også gør det muligt for træet at være det centrale element i designet.

Den to-etagers udvidelse omfatter også et overdækket ydre rum, som var litterært bygget omkring et modent tyggegummi træ. Gulvet er dækket med blegt trædæk og har et hul til bagagerummet. Grenene stiger op gennem et rektangulært indryk i betagetaget.

Forlængelsen blev bygget på et stejlt skrånende sted og omfatter en underjordisk parkeringsplads samt en suspenderet pool, der begge er bygget ved hjælp af tynd beton for at undgå at beskadige træets rodsystem.

Stueetagen og dækket har mørke trækolonner, der bryder op fra gulv til loftglas og støtter betontaket. Det lavere niveau omfatter et åbent køkken, spiseplads og opholdsstue. Rummet har betongulv, der fortsætter udenfor.

Første sal kan nås via en buet trappe ved indgangen til entreen. Det huser soveværelse med eget badeværelse og en overdækket altan, et andet soveværelse og tre ekstra værelser.

Det øverste niveau er pakket ind i træets grene og ser ned til taget af det overdækkede dæk og til Sydney Harbour. Taget har en stenstruktur, der lader det blende ind og integrere hjemmet i det omgivende miljø.

Australske hjem hedder natur ved at lade et stort træ pierce gennem sin struktur