Hjem Bedste Af Sofistikeret tilbehør og centerpieces til fancy hjem

Sofistikeret tilbehør og centerpieces til fancy hjem

Anonim

Forskellen mellem et sofistikeret og glamourøst hjem og en der ser sløv og middelmådig ud, er i de små detaljer, hjemmet tilbehør og de små elementer overses ofte af mange mennesker. Materialer af høj kvalitet og hyggelige møbler er ikke nok til at gøre et hjem skiller sig ud. Pladsen har også brug for nogle fantastiske centerpiece ideer og tilbehør til at se komplet og at opnå den glamourøse skønhed og sofistikerede charme, der imponerer. Så lad os tage et kig på nogle få inspirerende eksempler, som forhåbentlig hjælper med at sætte dit hjem over toppen.

Den mest almindelige form for centerpieces er den, der indeholder blomster. Men at være så populære, risikerer disse centerpieces at være kedelig og kedelig, så du skal finde en måde at gøre din skiller sig ud. Skønheden er i de små detaljer, så vær opmærksom på farverne og også på de anvendte teksturer. Prøv ikke nødvendigvis at imponere med mængden. Et par enkle stilk bør være nok. Se efter en vase eller en beholder, der skiller sig ud, det følger ikke de samme gamle mønstre og stilarter.

Du kan også oprette en sofistikeret centerpiece sammensætning ved hjælp af de rigtige former og former. Målet for enkelhed. Bare se hvor godt disse to bakker interagerer, supplerer hinanden og arbejder som et duo. Kombinationen er udsøgt, og det er nemt at forestille sig, hvor smukt et sådant centerpiece ville se på et moderne bord.

Ikke alle centerpieces og tilbehør har et blomstertema. Faktisk er der mange andre muligheder at udforske, ligesom dette skulpturelle keramiske stykke af Arita. Dens design er enkel og abstrakt nok til at lokke samtaler og tolkes på mange forskellige og interessante måder. Dette er et tilbehør, der kan vises på et kaffe- eller sidebord, på en åben hylde eller på en konsolbord.

Da vi nævnte blomsterarrangementer og andre lignende ting, bør vi også nævne at undertiden er vase vigtigere end planter eller blomster der vises i den. Faktisk kan du vælge at kun vise vasen. Det design er interessant nok, det kunne tjene som en skulptur eller et tilbehør uden at skulle have noget andet. Et andet forslag kan være at vise vaser i par eller i sæt.

Glas er et yderst fleksibelt og alsidigt materiale, og nogle af de smukkeste og mest interessante tilbehør til hjemmet er lavet af glas. Hvis du vil tilføje et strejf af raffinement til dit hjem, bør du absolut overveje glaspynt. Se ikke efter noget kompliceret. Jo enklere designet er, jo mere spændende kan det være, som disse Arcade flasker / vaser.

Du kan også oprette et sofistikeret arrangement ved at sammensætte en masse forskellige ting. Du kan få flere tilbehør vist i en bakke for at få dem til at ligne en samling. Alle disse ting kan vises på en konsolbord, på en hall eller et andet sted, du synes, det passer. Du kan altid bruge denne strategi til at hæve indretningen i et værelse.

Åbne hylder er perfekte til visning af samlinger. En samling kan indeholde en række objekter med samme tema. Se for eksempel disse smukke koraller. Et tip, vi kan tilbyde, når vi dekorerer med samlinger, er at skabe kontrast mellem de viste varer og deres baggrund. For eksempel, hvis din samling er farvet, skal du have væggen bag den malet med en mørk farve.

Lav en historie og en kontekst til dit hjem tilbehør. Placer dem i en særlig indstilling, og dette vil give dem et mere raffineret og sofistikeret udseende. Du kan gøre dette på mange forskellige måder som med tapet, dekaler og ved at bruge bestemte farvetoner. Det er også vigtigt at finde den rigtige placering for disse tilbehør. Tænk på dit hjem som et galleri, og prøv at vælge det rette sted for hvert kunststykke. Hvis du har brug for inspiration, så kig på dette galleri af underværker, fulde af flotte stykker.

Tilføj en lille smule moderne fransk flair til dit hjem med disse dekorationer fra Les Heritiers. Studiets kærlighed og passion for både antik og moderne design fremhæves i en samling skulpturelle og glamourøse tilbehør. De imponerer gennem form, opretholder en meget enkel og neutral farvepalet samt glatte og rene finish.

Nogle tilbehør gør mere end bare smukke. Et rigtig godt eksempel er bordlampen. Dette er et accent stykke med en dobbelt funktion, som er meget smukt illustreret af Chiaramonte Marin, når du designer Botten. Serien har rene og enkle former og slanke figurer understreget af bund-til-top farvegradient. Lamperne er lavet af blæst glas.

Du kan udvide din samling af tilbehør til hjemmet og smukke centerpieces med de udsøgte samlinger, der tilbydes af Nason Moretti. Samlinger som Mini Antares eller Bolle gør glas til kunstværker. Disse samlinger giver dig også mulighed for at tilføje den nødvendige farvefarve til indretningen, herunder en række vidunderlige nuancer. Derudover imponerer alle produkterne via formularen.

Du kan have et sofistikeret hjem selvom du dekorere med børn i tankerne. Creations som påfuglen kombinerer slanke og elegante linjer med legende og muntre former og levende farver. Sådanne designs er humoristiske og enkle med det formål at skabe et link mellem børnevenlige og glamourøse indretnings detaljer. Kunstner Takeshi Sawada havde flere andre gode ideer, der følger det samme tema.

Bakker kan ikke virke som meget sofistikerede tilbehør, men de kan tage den rolle op, hvis designet hjælper. Denne smarte bakke er et perfekt eksempel. Hver bakke har sin egen særskilte form, dimensioner og farve. Alle deler i fælles tynde kanter med sorte ydre. Du kan bruge disse som tilbehør til spisebordet, i køkkenet, bruge dem til at vise eller gemme samlinger eller bare lade dem skille sig ud. {Fundet på designletters}.

Til spisebordet kan en smuk mulighed være at bruge en skål som tilbehør samt et faktisk funktionelt stykke. Den skulpturelle Bone Bowl er støbt i solid messing og har en mat finish. Hver skål er unik og har en indviklet buet gitterstruktur med knoglelignende kvaliteter. Designene er abstrakte og åbne og giver dem mulighed for at fungere som skåle, men også som stilfulde bordplader.

Et lignende eksempel er Hex Bowl. Skålen er lavet af solidt kobber og har et hammeret sekskantet mønster. Skålen kan nemt fordoble som et stilfuldt ornament eller centerpiece. Samlingen omfatter også Hex Bucket, som har de samme designkarakteristika som skålen. Sammen udgør de et usædvanligt sæt med det formål at give enhver spisestue et unikt udseende og en elegant og glamourøs stemning.

En anden stor kilde til stilfulde designs, når det kommer til hjemmetilbehør og centerpiece ideer, er serien Thomas Fritsch blues og greener, som omfatter mange smukke vaser og andre kreationer. Serien udforsker skønheden i disse to friske og beroligende farver ved at bruge deres naturlige charme til at gøre simple tilbehør til kunstværker.

Denne udsøgte Bubble Cluster er en fantastisk håndlavet keramisk skulptur skabt af Eva Zethaeus. Oprettelsesprocessen er en lang og kompleks, der kræver stor opmærksomhed på detaljer. Resultatet er en smuk koral som ingen anden. Flere forskellige modeller og designs er tilgængelige, hver med sine egne unikke egenskaber og egen karakter. De er alle omhyggeligt formede og omhyggeligt bagt for at opnå de vidunderlige farver.

Glasskulpturer er normalt kendt for deres glatte og slanke former og finish, men det er ikke altid tilfældet. Brooklyn glas kunstner Thaddeus Wolfe valgte at bruge en signatur teknik, der giver disse fantastiske skulpturer en grov tekstur. Hvert stykke er lavet ved hjælp af en speciel støbeproces og er skåret gennem lag. Denne teknik afslører de indvendige farver og resulterer i den unikke tekstur.

Sofistikeret tilbehør og centerpieces til fancy hjem