Hjem Arkitektur Panoramaudsigt på Vista House i Tokyo

Panoramaudsigt på Vista House i Tokyo

Anonim

Japanske arkitekter APOLLO har designet Vista House. Beliggende på en bjergskråning i Tokyo, er denne fantastiske bolig et slankt, hip sted at ringe hjem. Designet til en mand og kone, er dette tre-etagers hus en moderne ejendom.

Stedet gav arkitekterne nogle problemer, fordi det er placeret på en klippe, men samtidig tilbyder det en storslået udsigt. For at udnytte naturen besluttede arkitekterne at aktivere det latente potentiale ved lokationen ved at installere store vinduer. I stueetagen er der en garage til kunden at opbevare sin motorcykel, samt soveværelse og to badeværelser, mens stuen ligger på andet niveau og barnets soveværelse på øverste etage.

Hvad mere er, for at maksimere de synspunkter, der blev installeret terrasser på hver etage. Disse terrasser er ens og giver beboerne en komplet udsigt over det smukke landskab omkring huset. Desuden er huset designet som et åbent rum med en blød farvepalet og en interessant trappe. Et andet dejligt aspekt er installationen af ​​bogreoler på alle de strukturelle vægge og placering af et bord i kanten af ​​spisepladsen, hvilket skaber en biblioteklignende atmosfære.

Denne tre-etagers bolig har sin hulelignende arkitektur og har en tagterrasse og store vinduer, der tilbyder panoramaudsigt over byen. {Found on contemporary}

Panoramaudsigt på Vista House i Tokyo