Hjem Interiør Minimalistisk jul brugt på et hotel

Minimalistisk jul brugt på et hotel

Anonim

Snart bliver det igen årets tid. Jul i en periode, hvor familierne forbliver sammen, tilbringe tid sammen, modtage gaver og have det sjovt. Det er den tid på året, når du begynder at dekorere dit hjem og forberede sig på at modtage gæster. Men hvad nu hvis dit hjem ikke er ledigt? Hvad gør man så?

Det er tilfældet med et par, der er tvunget til at bo på et hotel i et helt år, mens deres hus bliver bygget. Og da hjemmet ikke er klar endnu, bliver de nødt til at tilbringe jul der også. Det er ikke så hyggeligt og varmt, når du skal tilbringe din ferie på et hotel. Det er ikke ideelt, men det er bestemt ikke umuligt. Her er hvordan parret indrettede deres hotellejlighed til jul.

Det er ikke meget Christmassy, ​​men det er en start. Lad os bare sige, at parret vil få en minimalistisk jul i år. Det lyder faktisk ikke så dårligt. Julen handler ikke om alle dekorationerne men om atmosfæren og tiden brugt af dine kære. Og de har allerede et juletræ, så det er taget hånd om.

Nu er alt, hvad de skal gøre, vente til julen kommer og håber, at deres træ ikke dør indtil da. Også, de bliver nødt til at shoppe, fordi gaver ikke kun vises magisk under juletræet, medmindre du tror på julemanden, i hvilket tilfælde det er helt, hvordan det sker. {Found on bobedre}

Minimalistisk jul brugt på et hotel