Hjem Diy-Projekter DIY bog cubby med skateboard hjul

DIY bog cubby med skateboard hjul

Anonim

Næsten alt kan genoprettes og bruges til at gøre noget nyt. For eksempel blev denne dejlige bog cubby lavet med gamle skateboardhjul og en trækasse. Ideen om at genoprette disse varer var meget smart. De var ubrugelige, når de blev set særskilt, men sammen skabte de noget nyt og funktionelt.

Denne bog cubby blev oprettet til børnehaven. Den har en voksende samling af lille drengs bøger, og den er endnu ikke fuld. Måske når han vil få nogle flere bøger, vil hans forældre komme med en anden genial idé. Anyway, en lignende cubby kan laves fra enhver form for kasse. I dette tilfælde blev en trækasse sagsøgt, fordi den er holdbar. Kassen blev fundet i en møbelbutik, og den bruges typisk til opbevaring af optegnelser. Hjulene kommer fra et gammelt skateboard. Da det ikke længere var brugbart, var hjulene ikke længere nødvendige, så de gjorde store tilslutninger til dette nye stykke.

Hjulene har også mange mærker, da de blev brugt i flere år. Dette gør cubby unik. Trækuben blev malet hvid for at matche børnehaven. Derefter blev det markeret til hjulene og fire huller blev boret. Hjulene blev installeret, og cubbyen var færdig. Det var klar til at være fileld med bøger. Resultatet var en meget enkel, men meget praktisk bog cubby, en som nemt kan flyttes rundt i huset, og det har også et venligt og sjovt design. {Fundet på projektlittersmed}.

DIY bog cubby med skateboard hjul