Hjem Ejendom 2 værelses lejlighed i London til salg

2 værelses lejlighed i London til salg

Anonim

Denne smukke og charmerende lejlighed ligger på Denyer Street, SW3 i London. Det sker bare, at lejligheden er i øjeblikket på markedet, så hvis du leder efter et nyt hjem, er dette meget smukt. Du kan købe lejligheden til £ 3.950.000. Det er en to-værelses lejlighed med en meget kreativ og interessant indretning.

Lejligheden har i alt over 2000 kvadratmeter boligareal på to niveauer. Lejligheden rummer første og anden etage i en hjørnebygning og indeholder en privat tagterrasse. Indretningen er meget legesyg og stilfuld. Det er en harmonisk kombination af raffinement, elegance og afslapning. Det er en moderne indretning. I betragtning af størrelsen på lejligheden, antallet af værelser og indretningen, ville det være rimeligt at sige, at det ville gøre et godt hjem til et ungt par eller endog for en enkelt person.

Lejligheden kan nås via en privat etage indgang. Trappen fører til en stor hall og til en dør, der åbner ud til terrassen. Når du kommer ind, når du en stor spisestue og et moderne køkken. På anden sal finder du soveværelset og dets store påklædningsværelse samt et badeværelse. Der er også en dobbelt gæstesuite og et tredje værelse, der kan bruges som kontor eller studie. Som du kan se, er lejligheden funktionelt opdelt i private og offentlige områder. Hvert værelse har sin egen stil og charme. {Fundet på domusnova}.

2 værelses lejlighed i London til salg