Hjem Belysning Industrial Pharmacy Floor Lampe

Industrial Pharmacy Floor Lampe

Anonim

Gulvlamper er tilgængelige i forskellige stilarter og størrelser, hvilket gør dem ideelle til at skabe et humør, belysning en opgave eller lave en designerklæring. Dagens inspirerede design er Pharmacy Double-Arm gulvlampen, et stykke der kan se godt ud i ethvert hus.

Påvirket af amerikansk industriel belysning i begyndelsen af ​​1900'erne, tilbyder denne dejlige lampe den næsten uendelige justering, der tillod præcision i alt fra udarbejdelse til watch-making til svejsning. Pharmacy gulvlampen er udformet af stål og jern, sin skygge er lavet af støbt aluminium med en gammel stålfinish og den har en lang ledning dækket af sort klud, der kan forkortes. Denne unikke gulvlampe er et enestående element og en perfekt visning af et vintage stykke.

Desuden er den udstyret med en æra-passende tænd / sluk-knap på ledningen. Med det får du ikke bare en praktisk effekt, men også en æstetisk. Denne smukke lampe er en storslået måde at tilføje et varmt værelse belysning til din boligindretning. Dens dimensioner er 37 "l x 9 3/4" w x 51 "h og er tilgængelig for $ 259. Pharmacy Double-Arm gulvlampen er et fantastisk emne, der sikkert vil spire op i dit hjem. Det er vintage, det har et industrielt udseende og vil skabe en god stemning.

Industrial Pharmacy Floor Lampe