Hjem Arkitektur Wrap House af japanske arkitekter fra Future Studio

Wrap House af japanske arkitekter fra Future Studio

Anonim

Called Wrap House har de japanske arkitekter Future Studio designet et interessant hus i Hiroshima. Dette supermoderne hus brænder et nutidigt med en varm mørk facade og ikke beton som ofte brugt. Huset har 2 niveauer og har et defineret geometrisk snit på facaden på 1 etage, hvilket giver huset et karakteristisk udtryk og skaber en kølig terrasse.

Det er helt sikkert en imponerende struktur, både på ydersiden og på indersiden. Den mærkelige form er det ikke den eneste særpræg, som dette hus har at tilbyde. De geometriske former er også indarbejdet i indretningen, og de går så langt som at blive inkluderet i møblerne valg.

Det er et smukt hus, enkelt, elegant og stilfuldt. Interiøret er indrettet i en moderne og minimalistisk stil. Det er et godt sted at bo i, med masser af plads til alle, så hvis du har en stor familie, kan det være et godt valg. Det har også en meget bekvem beliggenhed. Jeg kan godt lide loftet og måden parallelllinjerne ser i kombination med de andre geometriske træk. Jeg kan også lide glasvæggen, der giver dig mulighed for at beundre omgivelserne uden at skulle gå udenfor.

Wrap House af japanske arkitekter fra Future Studio