Hjem Hoteller - Feriesteder Mama Shelter hotel rundt om i verden

Mama Shelter hotel rundt om i verden

Anonim

Når du har en vellykket forretning, og navnet er nationalt anerkendt, så ved du, at det er på tide at udvide din virksomhed på et højere niveau. Tænk stort, gå over hele verden, og kun så kan du sige, at dit firma er et ægte mærke. Folk elsker at rejse så de bedst solgte produkter, og de mest elskede og luksuriøse mærker vedrører turistsektoren og hotelbranchen.

Et af de mest berømte navne når det kommer til luksuriøse hoteller er den ene af Mama Shelter. Hotellet blev stemt som den mest trendy fra Europa, så udviklerne besluttede at udvide virksomheden også i USA og i andre europæiske lande, og nu overtager det verden! Efter det blev lanceret i Paris, er det nu tid til Los Angeles, Californien, Istanbul, Lyon og Bordeaux for at beskytte Mama Shelter's fantastiske elegance.

Hotellet er så populært også, fordi det faktisk har nogle tilgængelige priser på trods af det luksuriøse og stilfulde design og service. Mama Shelters design blev udtænkt af Philippe Starck, der formåede at behage både kritikere og enkle turister. Hotellet er kendt for, at han har modtaget forskellige priser fra Condé Nast Traveler Wallpaper og Vogue. Efter alle disse anerkendelser kan du være sikker på, at uanset hvilket Mama Shelter hotel du vælger, uanset hvilken by, vil du have en vidunderlig tid, og hver hviledag vil være værd at hver øre. Så pakk dine ting og start en verdenstur! Mama Shelter vil læge dig næsten over hele kloden.

Mama Shelter hotel rundt om i verden