Hjem Møbel Fancy måder at opfriske din møbel med hårnål ben

Fancy måder at opfriske din møbel med hårnål ben

Anonim

Hvis du overhovedet er bekendt med hårnål ben, så ved du, hvor smukt og fancy de kan få et møbeldel udseende. Det bedste er, at du kan lægge hårnål på næsten alt, og det er ikke engang svært. Dette er en fantastisk måde at opdatere udseendet på et møbler i dit hjem eller gøre det mere brugervenligt ved at hæve det ud af gulvet for at få en bedre brugeroplevelse.

Lad os se, hvordan du kan gøre en skænk eller en credenza skille sig ud lidt mere ved at hæve den af ​​gulvet med hårnålben. Du kan se, hvordan et sådant projekt vil vise sig i beskrivelsen på houseologie. Denne stuen credenza blev lidt mere end bare nye ben. Det blev også malet og nye skuffetrækkere blev installeret. Forsyningerne til projektet omfatter nogle hvide maling, fire hårnål ben, læderremme, skruer og lak.

Borde med hårnål ben ser normalt rigtig smuk og smuk, så lad det være inspiration til dit næste DIY projekt eller hjemme forbedringsprojekt. Tjek Thesurznickcommonroom for at lære at bygge et sofabord med en meget enkel bordplade og fire hårnåleben. Dette skulle være et af de enkleste projekter, du nogensinde kunne tackle.

Du kan finde mere inspiration på fashiontamtam. Her finder du en tutorial, der viser, hvor nemt det er at lave et sofabord. Alt du behøver er en træplade, fire hårnåleben og nogle skruer. Sørg for at måle og markere de steder, hvor skruerne skal gå, når benene installeres ellers tabellen ikke vil være i niveau.

Hårnål ben også god godt på spiseborde. Faktisk ville det ikke være så svært at bygge en fra bunden. Der er en god vejledning til det på thefeltedfox, og de materialer, der er nødvendige til projektet, omfatter fire hårnåleben (med de rigtige dimensioner), nogle fyrretræer, et fakkelsæt, træskruer, metalskruer, hvid spraymaling, naturlig olie, en svampebørste, trælim, sandpapir, en boremaskine og klemmer.

Nogle gange deler skriveborde og tabeller mange ligheder. Det betyder også, at opbygning af en simpel skrivebord skal være enkel. Det er faktisk, og du kan finde ud af alt om det på thouswell. For at lave et skrivebord ligesom det, har du brug for et sæt hårnål ben, et MDF panel, højglans hvid maling, en boremaskine, en blyant og en linjal samt en skruetrækker og nogle skruer. Spray maling toppen og siderne af MDF panelet, lad det tørre, placere det på hovedet og markere, hvor du vil bore huller til benene. Installer benene og nyd.

At bygge ting fra bunden kan være rigtig sjovt og også meget nemt, hvis du ikke vil have designet til at være særlig komplekst. Noget så lille og simpelt som et plantestativ eller en afføring kan bygges om få minutter. Tag et rundt stykke træ, bor nogle huller i den til tre hårnål ben, fastgør benene med skruer, og det handler om det. Du kan tilføje nogle efterbehandlinger, hvis du vil have f.eks. Nogle maling. {fundet på mylifefromhome}

Lige så nemt kan du sammensætte en dejlig natbord. Lad os se, hvordan et sådant projekt ville udvikle sig ved at følge tutorial på burkatron. Først har du brug for materialerne: et krydsfinerark, fire hårnåleben, trælim, nogle skruer, negle og en skruetrækker. Skær krydsfiner til at lave fire stykker, som du derefter kan sammensætte for at lave en boksagtig struktur. Bestem hvilken del der skal være toppen og fastgør benene til bunden.

Hårnål ben kan se skrøbelig og delikat, men de er faktisk ganske stærke og holdbare, og det gør dem også gode til bænke. Du kan bygge en sådan bænk selv ved hjælp af krydsfiner, stof, batting, skum, hårnål og nogle grundlæggende værktøjer. Skær krydsfiner til den ønskede størrelse og form, tilsæt skum-, batting- og polstringstøjet og gør det hyggeligt og behageligt. Derefter fastgør benene og sørg for, at de ikke er vinklede. {fundet på brit}.

Hvis du hellere bare vil købe bænken af ​​sofabord, fungerer det også. Der er masser af smukke design at vælge imellem, en af ​​dem er den, vi fandt på Etsy. Dette er et sofabord af genvundet træ og med asymmetriske hårnåleben. Designet er enkelt såvel som meget frisk og interessant. Måske kan du bruge det som inspiration til din egen DIY version af bordet, eller du kan tilpasse det til at lave en bænk.

Der er også et andet meget smukt projekt, vi vil vise dig. Det er en sød lille sidebord, der har en træstub øverst. Den organiske form giver bordet et unikt udseende. Så tag dig selv et stykke træ som den ene og sammensæt dit eget sidebord. Du skal også have sandpapir, tre hårnål ben, klar finish spray og polyurethan topcoat finish. {fundet på ehow}.

Fancy måder at opfriske din møbel med hårnål ben