Hjem Interiør 15 Neutral Farver Til Din Trendy Home Makeover

15 Neutral Farver Til Din Trendy Home Makeover

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Neutrale toner er i stand til at indstille et smukt fundament til ethvert rum, enhver krog og enhver krans i huset. Ved at gå med en blendbar, alsidig skygge får man friheden til at blande, matche og transformere uden endehullet. I dag tager vi et kig på 15 neutrale farver til dit trendy hjemsmiljø. Brug disse som en katalysator til din skabelse!

1. Sten

Sten er et smukt fundament for soveværelset på grund af alle de varierende muligheder. Fra moderne til midten af ​​århundredes moderne er der altid en afslappende kant placeret i stilen. Dette smukke værelse har en masse feminin magt, men også færdig med en chik charme.

2. Marshmallow

Lys og lys, marshmallow hvid er en anden vidunderlig og nem måde at skabe et fantastisk fundament til ethvert rum i huset. vanOmmeren-arkitekten udstillede denne gang, og vi troede, det var et godt opsætning for en ultramoderne mudroom eller foyer. En smule naturligt træ og sort accent giver lige den rigtige rigtige kontrast.

3. Onyx

Hvis du tænker på at gå med en mørkere neutral for at indstille tonen, skal du tænke på en onyx skygge af sort. Der er en perle-ish kontekst til slutningen, som giver en hårdhed af kvindelighed til hårdheden. Tjek denne svagere af en børnehave på Laurel Bern Interiors.

4. Smør

Denne lette og buttery creme er en stor skygge at gå med til familieområder. Stuen eller køkkenet kan klæbes i denne neutrale med stor lethed. Vi elsker, hvordan dette område blev accentueret af soft grays og sky blues for at skabe et endnu mere indbydende ethos.

5. Mist

Dette tåget morgengrå soveværelse er en anden til at forelske sig i. Der er en nem romantik, der omgiver denne skygge og en, der er alsidig til alle rum i huset. Det er også et godt valg for dem, der ønsker en subtil maskulinitet infunderet.

6. Taupe

Taupe er en ideel neutral nuance til at indarbejde også. Det spiller med begge ender af det neutrale spektrum - fra hvid til brun til sort - med lethed. Tjek nogle traditionelle inspirationer ved at besøge denne ide og andre hos Ideal Home.

7. Krystal

En klarere, transculerende hvid er også rigtig god - især når der er meget naturligt lys, der kommer ind gennem vinduerne. Denne opsætning fundet på Theeverygirl er et smukt eksempel på den slags "krystal" neutral og hvordan man bruger den. Det er accentueret af trendy stykker og en ungdommelig vision.

8. Sparrow

Hvis du vil invitere i en vis varme, skal du tænke på at bruge en sparrow på hjemmekontoret. Det vil omslutte dig og skabe en afslappende atmosfære, der befordrer arbejdet. Denne plads kombinerer en smuk blanding af moderne tone- og bondehuskvaliteter.

9. Linned

En jævnere lysere hvid, i form af linned, er hvad der forer dette soveværelse. Modsvaret af vintage smag og en smule guld er det en god måde at gå, når du har brug for at skabe ekstra plads og åbne værelser til deres fulde potentiale.

10. Ask

Neuman Hayner Architects havde dette smukke hjem på skærmen og vi snappede det op på grund af sin aske grå udnyttelse. Det dækker væggene pænt med en rolig, kølig og kontrasterer smukt med kuletoner også. Vi elsker kanten, ungdommen og den maskulin energi, der findes i hele opholdsstuen.

11. Kastanje

Southern Living havde en kastanjebrun formel stue, som vi også skulle have. For de af jer, der ønsker at indføje en mere traditionel og sydlig stil ind i hjemmet, er dette et smukt sted at samle inspiration fra. Creme møbler virkelig gør denne rige skygge af brun retfærdighed.

12. Havregryn

En kølig neutral, der også giver en romantisk og afslappet tilstedeværelse i soveværelset. Parret med taupe og offwhite, er det en måde at oprette en monokromatisk ordning på uden at blive kedelig eller for indelukket. Du kan også nemt tilføje nogle pastelfarver også her for et ekstra skridt til personliggørelse.

13. Midnat

En midnatblå kan fungere som en sortspektrumneutral. Det er dybt nok til at gøre jobbet af de bedste og sorteste toner, men med en rigdom, der stadig inviterer. Kontrast denne dybe vægge fra Huffingtonpost med lignende elfenbensmøbler.

14. Vanille

En vanille-neutral er perfekt til køkkenet. Denne plads fra Laurel Bern Interiors gør det nemt for dig at svømme. Vi elsker teksturerne og hvordan de parrer med den rørende hvide smukt.

15. Honeydew

Endelig tjek dette smukke design for mere udseende i dette zen-inspirerede boligareal. Honeydew vægge fungere som en unik men brugbar neutral i hjemmet. Det vil også parre godt med cremer og grays.

15 Neutral Farver Til Din Trendy Home Makeover