Hjem Badeværelse Marsotto Luksuriøse Hvid Marmor Tilbehør

Marsotto Luksuriøse Hvid Marmor Tilbehør

Anonim

Du må måske købe badeværelse tilbehør i alle mulige materialer, men hvid marmor er stadig det mest stilfulde og mest elskede materiale til badevaske, håndvaske og bruserbakker. Det italienske mærke Marsotto har været loyalt med at opretholde sin kærlighed til hvid marmor, og den har frigjort en ny serie med dobbeltvaskervask, håndvaske og bruserbakker.

Nicola Giardini Papa designet dette nye sortiment for Marcho, som giver mulighed for at lave en sød sætning i en moderne bolig. Det perforerede mønster kan ses på bassinet baser, skydedørene i dobbeltvasken forfængelighed og underfod i bruseren

Jeg kan godt lide det, når jeg ser enkle og moderne badeværelsesfunktioner. Det er et rum, der ikke kræver mange detaljer. Det skal primært fungere. Naturligvis kan det æstetiske aspekt ikke overses, så en kombination mellem de to er det perfekte valg. Og denne samling har det hele. Det er simpelt, meget funktionelt og det har et godt moderne udseende.

Denne samling er meget smuk. Det er moderne og meget elegant og ville se godt ud i et moderne badeværelse. Stykkerne er enkle, bortset fra det dekorative mønster, som er smukt. En enkel og elegant detalje som denne er alt, hvad du behøver for at få et stykke skille sig ud og se smukt ud. Hvis du beslutter dig for at købe denne samling, skal du tage højde for pladsen, fordi det ikke passer til et lille badeværelse.

Marsotto Luksuriøse Hvid Marmor Tilbehør