Hjem Arkitektur En multifunktionsskole af musik i Girona

En multifunktionsskole af musik i Girona

Anonim

Espai Ridaura er et anlæg beliggende i Santa Cristina d'Aro, Girona, i bydelen Baix Empordà i Spanien.Det er tæt på kysten og byens centrum og et populært turistmål i sommermånederne. Det var et projekt udviklet af Capella Garcia Arquitectura. Bygningen er en multifunktionsstruktur, der repræsenterer både en fritid og en kulturel facilitet.

De oprindelige faciliteter i Santa Cristina begyndte at blive gamle, og den kendsgerning, at de var placeret på afstand fra byens centrum, var heller ikke en fordel. Derfor er det nødvendigt at bygge en ny facilitet. Efter at koncerterne fra Santa Cristina International Chamber Music Festival skulle afholdes i en kirke, blev det en sand nødvendighed.

Som følge heraf skulle en ny facilitet blive bygget. Det skulle opfylde kvalitetsstandarderne i området, og det skulle også være stort nok til at omfatte alle fritids- og kulturfaciliteter. Den nye struktur var også udstyret med den nyeste teknologi, og det var en stor forbedring.

Denne nye struktur er Espai Ridaura, en multifunktionsanlæg, der rummer 345 tilskuere (1.286 stående tilskuere). Der kan du nyde scener, danser, små messer, foredrag, små konferencer mv. Det er en moderne struktur med et simpelt design og et overraskende interiør. Det smelter smukt ind i omgivelserne. Desuden har bygningen et grønt tag, der kombinerer med den minimalistiske og moderne arkitektur resulterer i en smuk sammensætning.

En multifunktionsskole af musik i Girona