Hjem Design-Og-Koncept Palette coaster til alle slags drinks

Palette coaster til alle slags drinks

Anonim

Palæstrækket, der er lavet til dine drikkepleje, er designet af labyrintens spanske studio. Coaster paletten er miniaturen af ​​en faktisk stor størrelse palette. Størrelsen kommer ned til en tiendedel til dens faktiske størrelse. Du vil føle dig som en kæmpe ved at bruge minipaletterne som en coaster, og det vil give dig tillid til dit daglige liv.

Palettekystene er den nøjagtige form som industripaletten. Designeren lavede dette til at bruge på en fest, hvor du kunne lægge nogle smil i nogle af dine venners ansigter. Paletten coasters kommer direkte til dit hjem, til den nøjagtige pris på 21 $. Coasters er gode til at holde pletter fra dine møbler. Det er meget godt for dine hjemborde, når du drikker en varm kaffe eller te af samme grund (det holder bordet rent og nyt).

Paletten coasters kan bruges i en bar til servering af dine drinks til kunderne. Du kan også bruge mange af palettebruserne, den ene til den anden, så du kan oprette en platform, hvor du kan deponere faktiske flasker spiritus eller flere briller til din bar. Farven på palettekystene kommer meget godt i dit køkken. Du kan indbetale på din køkkenbjælke, fordi paletterne træfarve er en fantastisk måde at dekorere dit køkken på eller hvorfor ikke alle dine værelser.

Palette coaster til alle slags drinks