Hjem Hoteller - Feriesteder Det luksuriøse W Retreat & Spa Bali - Seminyak

Det luksuriøse W Retreat & Spa Bali - Seminyak

Anonim

W Retreat & Spa Bali - Seminyak er et meget smukt og luksuriøst rejsemål. Det ligger i Bali på stranden, i gåafstand fra byens mest værdsatte butikker, restauranter, kunstgallerier og klubber. Det er et moderne tilbagetog, et byparadis med en tropisk indstilling. Her kan gæsterne slappe af ved poolerne, besøge spaet, nyde lækre kulinariske mesterværker i restauranter i førsteklasses restauranter, have det godt på loungerne og derefter komme tilbage til deres luksuriøse suiter.

Dette meget smarte tilbagetog har et businesscenter, et fitnesscenter, et bibliotek, en lounge / bar, møde- og konferencelokaler, restauranter, et spa og fantastiske private suiter. Det er alt hvad du behøver og mere på ét sted. Gæsterne kan vælge mellem 237 retreats og villaer. De har alle luksuriøse dekorationer med polerede trægulve, fredfyldte farver og smukke lokale kunststykker. De er private helligdomme omgivet af en spektakulær udsigt.

Alle villaerne har moderne bekvemmeligheder som en platforms seng eller W-signatur seng, en overdådig pillow-topmadras, 350 trådtøj linned, gåseduft dyne dyne, et badekar, dobbelt forfængelighed bassiner, lydsystemer med dvd-afspillere og wi-fi og adgang til stranden. Efter at du har tjekket ind, kan du besøge restauranten, måske loungen, tage en tur på stranden og slappe af i spaen. Du kan også besøge biblioteket eller tage en tur i byen. Uanset om du er her for forretning eller fornøjelse, er det ikke rigtig noget. Du oplever vil være uforglemmelig.

Det luksuriøse W Retreat & Spa Bali - Seminyak