Hjem Diy-Projekter Uhyggelig Halloween nøgleholder

Uhyggelig Halloween nøgleholder

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Halloween giver os en sjov chance for at bringe usædvanlige dekorative elementer ind i vores hjem! I dag skal jeg vise dig, hvordan du laver din egen skræmmede nøgleholder med våben fra dukker. Dine besøgende vil helt sikkert gøre en dobbelt tage, når de ser denne nøgleholder.

Forbrugsvarer brugt:

  • Træpalletræ
  • Dukkehænder (5)
  • Sølvmaling
  • Ruststruktur finish fra FolkArt
  • Træ spindler (5)
  • Trælim
  • E-6000 Adhesive

Trin 1: Læg træpallet med sølvmetallisk maling, så det ligner metal.

Trin to: Alder "metal" bord med faux rust. Tilføj først den mørkere rustteksturpasta. Brug en børste til at dryppe pastaen på det malede bord. Dernæst tilføj den rødfarvede rustteksturpasta til brættet. Det gør jeg, mens den første pasta er stadig våd, så farverne nemt kan blandes. Lad det tørre helt.

Trin tre: Bestem hvor hænderne vil blive placeret og markér positionerne på træbrættet med en markør.

Trin fire: Brug en boremaskine til at lave et hul i skoven, hvor spindlen vil gå. Bor 5 huller.

Trin fem: Brug trælim til at fastgøre spindlen til træpallet. Lad limen tørre helt. Dette vil være som "skeletet", der støtter plastikdukken.

Trin seks: Brug en skarp barbermaskine til at trimme dukken af ​​enderne om nødvendigt. Brug E-6000 klæbemiddel til at fastgøre dukkearmene på træet over træspindlen. Lad limen tørre i flere timer, før du bruger nøgleholderen.

Jeg spikede en savetøjsbøjle på bagsiden af ​​brættet, så jeg kunne hænge min uhyggelige nøgleholder på væggen. Nu har jeg et helt uhyggeligt sted at hænge vores nøgler! Dette ville også gøre et godt smykkestativ også. De små hænder er perfekte til hængende halskæder fra! Hav det sjovt at lave og skabe spooky hjemindretning til Halloween!

Uhyggelig Halloween nøgleholder