Hjem Hoteller - Feriesteder Idyllisk Getaway i England, Brocket Hall

Idyllisk Getaway i England, Brocket Hall

Anonim

Hvis du leder efter en stilfuld escape, så har vi den perfekte løsning til dig. En af Englands fineste statsehuse, Brocket Hall, byder på det bedste af country house charme. Brocket Hall ligger i 543 hektar modent parkområde ved bredden af ​​Broadwater Lake, kun 40 minutter fra det centrale London.

Denne luksuriøse engelsk ejendom har en lang og spændende historie. Dens fine arkitektur, oliemalerier og antikke møbler gør det til det ultimative mål for både corporate og private arrangementer, som alle kan kombineres med golf og to af Syd Englands fineste Championship golfbaner og Palmerston Golf Academy.

Hvert værelse på Brocket Hall har sin egen charme og karakter. Dens standarder for ekspertise er ikke mindre end du ville forvente af et storslået hjem, der har underholdt monarker, præsidenter og premierministre i over 300 år. Derudover er Brocket Hall hjemsted for restauranten Auberge du Lac, som ligger i gårdens tidligere jagthytte og sidder på en idyllisk beliggenhed ved søen. Restauranten bruger de fineste ingredienser til at kombinere traditionen med fransk madlavning med engelsk baggrund.

Brocket Hall er det perfekte sted at flygte, Michelin-stjerne spisning eller en golf flugt og også sørger for bryllupper såvel som private eller corporate events. Beliggenheden er bekvemt tæt på alle internationale lufthavne og større motorvejsforbindelser og med helikopterlandingsfaciliteter tilgængelige på den forreste græsplæne.

Idyllisk Getaway i England, Brocket Hall