Hjem Køkken Crosley Newport Kitchen Island med Natural Wood Top

Crosley Newport Kitchen Island med Natural Wood Top

Anonim

Hvis du har plads og hvis du har brug for ekstra opbevarings- og arbejdsområde i dit køkken, skal du helt sikkert vælge en køkkenø. Det er klart, at der er mange forskellige muligheder derude, men vi har formået at vælge en, som vi mener ville se godt ud i næsten ethvert køkken.

Vi taler om Crosley Newport Kitchen Island. Det er et elegant og meget funktionelt møbel, der er perfekt til et rummeligt køkken. Den har en naturlig træplade og en klassisk kirsebærfinish. Den er hovedsagelig lavet af træ, og det er en del af Newport-samlingen. Du kan købe Crosley Newport Kitchen Island til den specielle pris på $ 319,99. Det er en meget speciel genstand, håndskåret med en flertrins klassisk kirsebærfinish, der bringer træets naturlige skønhed ud.

Crosley Newport Kitchen Island er udstyret med dejlig antik messing hardware, en naturlig træ top og solid hårdttræ og finer konstruktion. Den har to dybe skuffer, perfekt til opbevaring af køkkenredskaber og forsyninger, måske håndklæder og andre varer. Det har også hævet paneldøre og tre justerbare hylder. På den ene side er der også et håndklædebjælke og det kommer også med et krydderi. Det har et kompakt design, og det er meget praktisk og funktionelt, mens det også indeholder et elegant og elegant design. Køkkenøen kræver samling ved levering.

Crosley Newport Kitchen Island med Natural Wood Top