Hjem Interiør Elegant og naturlig Graffiti Cafe indretning

Elegant og naturlig Graffiti Cafe indretning

Anonim

Navnet på denne café kan lade dig tro, at det er et afslappet og farverigt sted, når det i virkeligheden er helt elegant og neutralt. Graffiti Café er placeret i Varna, Bulgarien, og det var et projekt af Studio Mode. Det blev afsluttet i 2011. Caféen dækkede et samlet areal på 300 kvadratmeter. Interiøret er meget glamourøst og lyst.

Caféets indre blev adskilt i to zoner. Den interne struktur er meget funktionel. Frontområdet blev faktisk inkorporeret i det ydre rum, der danner et separat volumen. Det bageste område repræsenterer det andet volumen. At adskille områder var ikke så svært. Den reelle udfordring var at løse ventilations- og akustiske problemer. Alt var underlagt den æstetiske del af designet og skulle omstruktureres for at passe til disse elementer.

Designteamet lykkedes at finde en løsning, der løste alle deres problemer. De tekniske og funktionelle hindringer blev overgået, og løsningen var en meget stilfuld, der også giver elegance til indretningen. Nøglen var at skabe et moderne og kunstnerisk design til loftet, der forener alle rum, skaber et visuelt udfordrende billede, samtidig med at man kan skjule alle de tekniske detaljer bag det moderne og abstrakte design. Resultatet var en elegant indretning med loftet som stjerne. {Billeder af 3 i Ånd og fundet på archdaily}.

Elegant og naturlig Graffiti Cafe indretning