Hjem Diy-Projekter Paper Pieced Christmas Tree Wall Art Tutorial

Paper Pieced Christmas Tree Wall Art Tutorial

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Stykke sammen mønstret papir for at skabe smukke væggen! Funky trekanter i ferie mønstret papir kommer sammen til at skabe smukke geometriske væg kunst, der er perfekt til julepynt.

Forbrugsvarer brugt til at gøre dette projekt:

  • Ufærdige træpallet kunstplade
  • Mønstret papir i feriefarver
  • Hot limpistolen
  • Tan Milk Paint

Trin 1: Mal det ufærdige træpallet med en lysfarve. Jeg ønskede, at træet skulle blive gennemført for at opretholde en rustik atmosfære, så jeg brugte en lysbrunfarvet mælkemaling. Jeg brugte kun et tyndt lag maling, så trækornet ville stadig vise på steder.

Trin to: Opret en skabelon til træet.

  • Skær firkanter af papir i følgende størrelser: 2 ", 2,5", 3 ", 3,5", 4 ".
  • Fold hver firkant i halv diagonalt.
  • Skær en diagonal linje lidt over midtpunktet af trekanten.
  • Åbn det skårne stykke og skær på folden.

Trin tre: De fem trekanter, der er oprettet i trin to, er nu skabeloner til trædesign. Læg dem op på bordet for at sikre, at du er tilfreds med størrelser og former. Nummer trekantene 1-5.

Trin fire: Skær trekanterne ud fra forskellige farver på feriemønstret papir. Det er bedst at holde fast i små gentagne designs som prikker og striber. Skær seks trekanter fra den mindste form, og otte hver fra de fire andre former. Arranger figurerne på tavlen som vist.

Trin fem: Begynd at fastgøre papirstykkerne til brættet, startende fra bundens nederste lag. Start med midterstykket som vist. Brug en prik med varm lim nær midten af ​​trekanten for at fastgøre den til brættet. Skub det næste stykke ind under det du lige har limt, og hold det på plads med en prik lim. Fortsæt indtil bundlaget er færdigt.

Trin seks: Gentag trin fem med de næste mindre trekanter. Fortsæt limning trekanterne på plads, indtil træet er færdigt.

Når alle trekantene er på plads, kan du bruge mere lim til at fastgøre dem mere sikkert, hvis det er nødvendigt. Dette smukke papirproces er sjovt at se på. Jeg elsker det uventede geometriske design, og det tilføjer en farvefarve til min rustikke ferieindretning!

Paper Pieced Christmas Tree Wall Art Tutorial