Hjem Ejendom Oriole Lane-beroligende hus i Los Angeles

Oriole Lane-beroligende hus i Los Angeles

Anonim

Hvis du er på ejendomsøgning, vil dette næste hus forlade dig målløs. Beliggende i Hollywood Hills kvarter, Los Angeles, Oriole Lane blev renoveret af Darryl Wilson Design. Huset blev bygget i 1958 og fik en smuk opgradering.

Dette moderne hus er fabelagtig ikke kun på indersiden, men også på ydersiden. Det tilbyder fantastisk udsigt og fantastiske funktioner. Oriole Lane præsenterer en master suite, to ekstra soveværelser, 3. 5 badeværelser og en pool cabana. Placeringen på et 2.700sqf plot, har enfamiliehuset store vinduer, der giver dig mulighed for fuldt ud at nyde godt af naturligt lys og udsigten.

Husets vægge er malede hvidt for at skabe en følelse af et luftigt rum. Møblerne er meget moderne, hip og det accentueres af trægulvefarven. Desuden er opholdsstuen åben for spisestuen, så du nemt kan underholde gæsterne. Poolområdet er også et godt sted at tilbringe med familie og venner.

Oriole Lane har rene linjer, fantastisk udsigt og smukke møbler. Det er privat, smukt og fabelagtigt, det har interessante vinkler og er tilgængelig for $ 3.200.000. Hvad synes du, er det det værd?

Oriole Lane-beroligende hus i Los Angeles