Hjem How-To-Tip-Og-Rådgivning Pairing Pretty Polka Dots & Sassy Stripes

Pairing Pretty Polka Dots & Sassy Stripes

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Der er noget rigtig sjovt og livligt om parring af forskellige mønstre og designs. Selvom det ikke nødvendigvis går sammen eller følger de typiske regler for styling, er eklektiske smag stadig super designværdige og fashion-forward. I dag parrer vi to af mine personlige favoritter, polka-prikker og striber. De har hver især en særskilt personlighed, men deler to vigtige ingredienser: ungdom og liv. Udsmykning med disse to gør det til et sjovt unikt rum, lad os se hvordan.

1. Subtile.

Du kan stadig være subtil med sådanne livlige sammenkoblinger og designs. På væggene eller endda på strøelse, kan du oprette et sjovt lille hjem for din baby at nyde. Mønstrene vil tilføje tekstur og interesse for væggene, der gør det lidt mere af et unikt planteskole, men det vil ikke være for over-the-top for sådanne små øjne.

2. Homey.

Overraskende kan du parre disse to mønstre sammen og stadig skabe en rolig og hyggelig atmosfære. Stænk bare nogle prikker på gardinerne og nogle striber på området tæppe (eller visum versa) for at teste denne parring og se om du kan lide det. Hvis du bruger mønsteret, men holder det i neutrale nuancer, vil det stadig være en hjemlig følelse.

3. legende

Sæt disse mønstre i sjove pletter nær hinanden. Dæk din trappe i et stripey mønster og lad dine gæster gå på en funky polka dot velkommen tæppe. Vælg livlige farver, og du vil have et lekkert, sjovt kærligt udseende på ingen tid. Min favorit farve vælger for denne genre af styling? Det skal være mango og lime!

4. Funky.

Tag din kreative side lidt ud og brug din vision. Du behøver ikke at få perfekte polka prikker eller perfekte striber, men en version af dem i stedet. En lille variation af lige striber og polka dot blomster eller mælkebøtter kunne være præcis, hvad du har brug for til at skabe dit drømmes soveværelse. Lidt eklektisk, lidt funky og en flok verdslige flair.

5. kunstnerisk

Pairing Pretty Polka Dots & Sassy Stripes