Hjem Arkitektur Charmerende hus i Rotterdam bragt tilbage til livet

Charmerende hus i Rotterdam bragt tilbage til livet

Anonim

At se, hvor dejligt og smukt dette hus ser nu, det er svært at tro, at det engang var en gammel og glemt bygning med græs, der voksede inde i det, og med ingen, der passede på det. Huset ligger i Rotterdam, Holland, og det blev faktisk forladt i en vis periode.

Det fandt endelig en ny ejer, da byen Rotterdam besluttede at sælge boliger i urolige kvarterer til nedsatte priser. På det tidspunkt besluttede den hollandske arkitekt Rolf Bruggink at benytte lejligheden, så han bugede denne. Dette er et hus fra begyndelsen af ​​1900'erne. Det er 1.823 kvadratmeter, tre-etagers bolig, der var i temmelig dårlig form, da den blev købt. Over tid og med tålmodighed formåede den nye ejer at gøre det til det dejlige og indbydende hjem, at det nu er.

Da næsten alt var rått og ubrugeligt, kunne arkitekten ikke genbruge og genbruge materialerne, så han måtte starte fra bunden. Facaden var også ret beskadiget og skulle genoprettes. Teamet, der arbejdede på dette projekt, ønskede faktisk at erstatte det, men byen afviste deres forslag. Selv om der ikke er meget tilbage i det gamle hus, har det stadig en vis charme, der gør det særligt. Hr. Bruggink, den nye ejer, fandt endda et nyt navn til den: den sorte perle. {Fundet på nytimes}

Charmerende hus i Rotterdam bragt tilbage til livet