Hjem Diy-Projekter Smukke DIY Sidebord

Smukke DIY Sidebord

Anonim

Nogle møbler er så enkle, du begynder at spekulere på, hvorfor du rent faktisk ville betale gode penge til dem i opbevaring, når du nemt kunne bygge dem selv med et langt mindre budget. Oftest bliver vi modløse let, fordi vi begynder at forestille os alle de forsyninger, vi ville have brug for, og hele tiden skulle vi investere i projektet. I virkeligheden er tingene dog enklere, end de ser ud.

For eksempel er ikke denne sidebord dejlig? Det har et smukt og smukt design og en højde, der lige er lige til soveværelset. Det store ved det er, at du nemt kan lave det selv og tilpasse på mange forskellige måder. Du kan finde den fulde beskrivelse af projektet på matsutakeblog.

Et andet smukt eksempel på et letfremstilleligt sidebord findes på Kristimurphy. Denne kan bygges ved hjælp af marmor fliser og hårnål ben. Kombinationen er elegant og elegant, hvilket giver bordet et tidløst udseende. Instruktionerne er enkle, og det skal ikke tage mere end en time at få det hele gjort. Så kommer ventetiden, hvor du lader klæbemidlet tørre.

Abeautifulmess foreslår en meget interessant ide: at have et sidebord og et terrarium i en enkelt enhed. Det plexiglas terrarium du ser her er ret nemt at lave. Du har brug for i alt seks ark plexiglas til denne del. Når du har smeltet stykkerne sammen, og du er færdig med terrariet, kan du arbejde på træbasen. Faktisk kan dette gøres i starten, selv om ordren ikke rigtig betyder noget, så længe du får dimensionerne rigtige. Den mest sjove del vil dekorere terrariet med grus, planter og andre ting.

Selvfølgelig er de fleste andre projekter enklere og mindre komplekse end det, ligesom projektet på Sinnenrausch. Det er alle lavet af træ, og når du har alle de færdige stykker klar, bør det ikke være svært at samle dem. Du ender med et lille sidebord, der er perfekt til stuen sofaen.

I stedet for træ kunne du bruge metalrør til at skabe et sidebord, der er meget dejligt og praktisk. Et sådant stykke ville passe godt i vintage-industrielle dekorationer, men også i mange moderne omgivelser. Du kan finde ud af, hvordan du bygger det på Abeautifulmess. Du har brug for kobberrør, hætter, fittings og et træbræt til toppen. Hvis du vil, kan du male rørene for at ændre bordets design til noget mere alsidigt.

Hvis du tror, ​​at noget nautisk inspireret ville se godt ud i dit hjem, skal du tjekke Dans-le-townhouse for en ide om, hvordan man bygger et sidebord med en masse karakter. Du vil bruge tømmer, krydsfiner, reb, marmor og tapet plus et par andre ting. Du kan tilpasse designet til dine egne behov og præferencer.

Så simpelt som alle disse projekter kan være, vi reddede den enkleste for sidste. Tjek atilio for en god ide om, hvordan man omdanner en træstub til et unikt sidebord. Fjernelse af barken er dybest set den mest tidskrævende del, fordi en, der er færdig, skal du bare spraye træstubben. Faktisk er denne del valgfri.

Smukke DIY Sidebord