Hjem Ejendom Et historisk byhus blev til en moderne bolig i Øst-Melbourne

Et historisk byhus blev til en moderne bolig i Øst-Melbourne

Anonim

Oprindeligt en gammel byhus med historisk værdi, denne struktur er for nylig blevet forvandlet og indarbejdet i et komplekst projekt. Den historiske stalde struktur er placeret på Charles Street i East Melbourne og er for nylig blevet en del af en helt ny, state-of-the-art bolig. Projektet var ambitiøst fra mange synsvinkler.

Arkitekterne ved dette projekt ønskede ikke at tilpasse den oprindelige struktur til moderne arkitektur. Målet var ikke at gøre de to naturligvis forskellige strukturer, den gamle og den nye, blande. De ønskede at tillade hver enkelt at bevare sin identitet og definere egenskaber. Deres hovedmål var at bevare den oprindelige bygningens identitet og til luft ved at skabe slående men elegante kontraster med den nye tilsætning. Det er derfor et volumen er absolut moderne og man er helt sikkert gammel.

Arkitekterne fusionerede den oprindelige bluestone, mursten og tømmer med glas, honed bluestone og genbrugsskov. Dette resulterede i en blanding af gammelt og nyt. Indgangen til boligen er gennem en imponerende foyer med en flydende trappe, der fører til stuerne. Stuen har en specialfremstillet gas pejs og spisestuen deler en åben plan med et gourmet køkken med rustfrit stål apparater.

Det største soveværelse er beliggende på øverste niveau og har en stilfuld marmor badeværelse. Et andet soveværelse ligger i stueetagen og har et tilstødende studieområde. Det er en fantastisk ejendom og det er i øjeblikket til salg.

Et historisk byhus blev til en moderne bolig i Øst-Melbourne