Hjem Hoteller - Feriesteder Hostel Golly ± Bossy Fra et indkøbscenter til vandrehjem i Kroatien

Hostel Golly ± Bossy Fra et indkøbscenter til vandrehjem i Kroatien

Anonim

Dette farverige sted er Savo-bygningen og ligger i Split-kerne i Kroatien. Bygningen blev omdannet til et indkøbscenter et sted i 2000, og i 2010 blev det igen omdannet, denne gang til vandrerhjem. Projektet blev udviklet af Studio Up / Lea Pelivan + Toma Plejić for klient SAFIR d.o.o., Vukovarska 148, Split. Projektet dækker et samlet areal på 1360 kvadratmeter, og omdannelsen blev gennemført i 100 dage.

Nogle elementer fra den oprindelige bygning, der betyder indkøbscenteret, blev holdt. Disse er for eksempel rulletrapper, elevatoren og trappen. Derefter blev rummet opdelt af et system af vægge med alt inkluderet, fra senge til toiletter, brusere og toiletter. Den nuværende bygning er en kombination af urbane elementer i en historisk skal.

Med hensyn til indretningen er det meget enkelt og futuristisk. Selv om det var meningen at være minimalistisk og simpelt, er resultatet en meget iøjnefaldende struktur. Det er hovedsageligt på grund af den lyse gule der bruges til de offentlige områder. Jeg er normalt alle til moderne forbedringer og minimalistiske decors, men i dette tilfælde er farven ikke rigtig, hvad jeg havde i tankerne. I betragtning af at hovedformålet var at gøre denne bygning til et moderne og dynamisk vandrerhjem, er resultaterne nøjagtigt som forventet. {Found on arhcdaily}

Hostel Golly ± Bossy Fra et indkøbscenter til vandrehjem i Kroatien