Hjem Arkitektur Et spektakulært 5-værelses moderne hus i Hampshire

Et spektakulært 5-værelses moderne hus i Hampshire

Anonim

Beliggende i Hampshire, Storbritannien, har denne bolig et slående minimalistisk design. Det er den seneste oprettelse af AR Design Studio, og det var et projekt kaldet Abbots Way. Udført i 2012, har boligen et moderne design. Projektet fokuserede på begreberne komfort og privatliv og resultatet var dette moderne hus beliggende i et landdistrikt på Englands sydkyst.

Konceptet var privatlivets fred blev taget meget alvorligt. Ejendommen er tilgængelig via en privat skovvej og er omgivet af vegetation, træer og endda en sø tæt ved. Formen af ​​huset er struktureret på to vinkelrette akse. De er defineret af tømmerstier ad store stenmure, der omgiver huset og haven. Huset har en række bilag, hvoraf den ene er et separat kontor og gymplads. De store stenvægge fra ejendommen opdeler det i flere områder, og de skaber også fire haveområder.

En have er tæt ved indgangen, den anden er en stenet japansk have på bagsiden af ​​huset og i nærheden af ​​kontoret. Den tredje er et privat lukket rum, der er synligt fra køkkenet og soveværelset, og den sidste er stort rum fyldt med tropiske planter og med en græsplæne, der når søen. Internt er rummet funktionelt organiseret. Soveområdet er en hvid boks på toppen af ​​stenmurene, der ser ud til at være flydende. Det indeholder fem soveværelser og har udsigt over søen og haven. {Fundet på archdaily og billeder af Martin Gardner}.

Et spektakulært 5-værelses moderne hus i Hampshire