Hjem Hoteller - Feriesteder Eco Hotel Endemico i Baja, Mexico

Eco Hotel Endemico i Baja, Mexico

Anonim

Endemico er et smukt grønt tilbagetog i Baja, Mexico, der sidder på ca. 100 hektar jord i Encuentro Guadalupe-udvikling uden for Ensenada. Det er et stort projekt, der også omfatter et boligområde og en vingård. Endemico tilbagetog har også et øko-hotel bestående af 20 EcoLofts.

Hotellet er bygget med stålkonstruktion og opstillet på stænger. Indvendigt er der luksuriøse dragter, der hver måler 20 kvadratfod. Hvert værelse har et badeværelse, en terrasse, en lerbrændeovn og en fantastisk udsigt over dalen nedenfor. Hotellet har også en swimmingpool og et boblebad, der er sunket ind i bakken. Der kan du slappe af hvide beundrer panoramaudsigt over bakkerne.

Projektet blev designet som en miljøvenlig struktur, og arkitekterne forsøgte at minimere dens indvirkning på jorden. Naturen skulle også respekteres og bevares på enhver mulig måde. Derfor besluttede arkitekterne at opbygge hytterne på stilter. På denne måde minimerer de virkningen på jorden. Til bygningen brugte arkitekterne stål og træ, der over tid vil blande sig med omgivelserne. Gæsterne på hotellet kan enten slappe af i deres værelse eller i poolen eller deltage i forskellige arrangementer, vin ture og andre aktiviteter. Det skal være en enestående oplevelse. {Fundet på indbygger}

Eco Hotel Endemico i Baja, Mexico