Hjem Sofa-Og-Stol Playful Jigsaw Puzzle Taburetter

Playful Jigsaw Puzzle Taburetter

Anonim

Jeg er en fan af puslespil, og denne interlocking puslespil afføring straks fanget min opmærksomhed. Deres design er i hvert fald interessant og ikke at nævne, at disse faktisk er funktionelle og kan bruges til enhver lejlighed uden en stor indsats. Hvis jeg virkelig ser på dem, kan jeg også se flere muligheder end siddepladser. Jeg kan meget nemt se dette ensemble fungerer som et vidunderligt sofabord. Det er ligegyldigt, om du har et interiør med rustikke accenter, fordi det er sjovt og kunne arbejde med næsten alt.

Hvert stykke koster omkring $ 225, og du kan købe en eller som et sæt. Som du kan se er der et farveskema bestående af sølv og naturligt. Materialet kan kategoriseres som eksotisk, fordi mango træ er lige fra Indien.

Hvert enkelt stykke måler omkring 22,5 inches B x 14 tommer D x 17 tommer H, og som du kan se, passer de stort set overalt. På den anden side gjorde jeg gåder og jeg ved, at nogle kræver meget opmærksomhed og det meste af tiden. Ved at tage disse ting i betragtning, ved jeg ikke, at jeg vil forblive på disse afføring et par timer og løse et stort puslespil, fordi de ikke er komfortable. Det massive træ vil gøre din bagved blødende efter et stykke tid, og du bliver nødt til at være forsigtig med disse hak og kanter også, fordi de kan være rigtig irriterende, når du forsøger at stå op.

Playful Jigsaw Puzzle Taburetter