Hjem Design-Og-Koncept Beton Lego blokke af Studio 1015s Etsy butik

Beton Lego blokke af Studio 1015s Etsy butik

Anonim

Lego er sjovt og ikke kun for børn. Selv voksne nyder bygningsstruktur ud af Lego-stykker. Det er en afslappende aktivitet og en måde at udøve deres kreativitet og færdigheder på. De, der nyder at lege med Lego-stykker, da de var børn og forblev fans af denne aktivitet, vil sandsynligvis også nyde den nye oprettelse af Studio 1015s Etsy-butik.

Det er en kombination af betonsten og Lego-stykker. Hver mursten måler ca.: 1 5/8 "L x 3/4" B x 1/2 "H. De konkrete Lego stykker kan købes i sæt af 6 og de koster * 8,50. På grund af materialets egenskaber er hvert stykke unikt og har variationer i form af farve, tekstur og jævne form. De interlocking betonsten blev håndstøbt til at ligne en standard 2 × 4 LEGO byggesten. Ligheden er meget tæt, og de minder om enhver, der nogensinde har spillet med Lego-stykker om de sjove barndomstider.

Disse konkrete Lego mursten har ingen reel brug indenfor eller uden for huset. De er bare sjove stykker, der kan bruges til dekorative formål. De ville lave en god gave til en arkitekt for eksempel eller til enhver Lego fan. Du kan endda forsøge at bygge forskellige ting med dem, men du vil ikke være så succesfuld som med de faktiske Lego-stykker. Da de ikke var designet med et egentligt formål, kan du bruge din fantasi til at skabe en.

Beton Lego blokke af Studio 1015s Etsy butik