Hjem Sofa-Og-Stol Den alsidige Taylor Chair

Den alsidige Taylor Chair

Anonim

Taylor stolen blev designet af Mia Gammelgaard til Blå Station. Dets navn kan være lidt vildledende. Taylor er faktisk en lænestol. Det har et simpelt, stilfuldt og alsidigt design. Det er både afslappet og elegant og nemt at integrere i en række forskellige decors. Det ville se godt ud i et moderne eller moderne boligområde, men det kan også indgå i mere traditionelle decors.

Taylor stolen er udformet med en krydsfiner indvendig ramme og med ryg og armlæn fra samme materiale. Det har også skåret koldt skum til komfortable siddepladser. Stolen har en pulverlakeret stålkonstruktion med slanke og synlige ben. Det er et meget stærkt og slidstærkt materiale, som også giver stabilitet. Taylor-lænestolen er et afslappet møbel, perfekt til loungeområder. Det er behageligt og det har et simpelt design, der er let at integrere i en række forskellige decorer.

De overordnede dimensioner af Taylor easy0chair-området 660 mm bredde x 770 mm højde x 530 mm sæde bredde x 550 mm sædedybde x 440 mm sædehøjde. Denne model leveres i flere farver og farvekombinationer. Du kan vælge en mere neutral kombination som sort og grå, som er tidløs og aldrig fejler. Du kan også gå med et kontrastfarligt look ved at vælge orange og sorte kombinationer. Uanset de vigtigste farver, du vælger, har hver model en subtil farvefarve.

Den alsidige Taylor Chair