Hjem Sofa-Og-Stol Philippe Starck og Eugeni Quitllet Designet Magic Hole Series

Philippe Starck og Eugeni Quitllet Designet Magic Hole Series

Anonim

Philippe Starck er tilsyneladende overalt i disse dage, da vi fremvist hans ægformede lounge stole tidligere, og nu har han samarbejdet med og Eugeni Quitllet for at kompilere Magic Hole Series. 'Kompilere' er måske ikke det egentlige ord, men da serien er en kombination af nogle helt forskellige møbler, er jeg klar til at tage risikoen.

Magic Hole er en kombination af en to-siders sofa, en lænestol og en mindre bord-lænestol, der alle er fremstillet med rotationsstøbningsteknik. De tre stykker pryder et mørkt og pænt farveskema på ydersiden, mens gulerodspidsen gnister livet på indersiden. Det er samling til haven og logisk nok er det vejrbestandigt.

Jeg kan virkelig godt lide denne samling. Det har et simpelt design, mere eller mindre klassisk og traditionelt, men stadig med et moderne touch, der er ret synligt. Det er ikke som om denne samling har et revolutionerende design eller noget, men det er oprindeligt på en enkel måde. Der er noget om den form, der gør den speciel, plus de små farver accenter. Sort og orange er altid en smuk kombination. Det skaber en fin farvekontrast. Selv om dette er en samling, der synes at være passende for offentlige rum og ikke så meget egnet til en lejlighed eller et hus. Det skyldes hovedsageligt, at de ikke er meget komfortable, og jeg så ikke mange lejligheder, der har bænke i deres stuer.

Philippe Starck og Eugeni Quitllet Designet Magic Hole Series