Hjem Arkitektur Unikt hus i Sydney ligner en stor bølgende skulptur

Unikt hus i Sydney ligner en stor bølgende skulptur

Anonim

Crescent House er en af ​​de mest interessante og mest usædvanlige strukturer, og grunden til det er dens struktur. I modsætning til et typisk hus, som normalt har alt det er funktionelt grupperet i en kompakt ramme, er denne bygning organiseret i flere mængder, som er forskellige, men også forbundet.

Betonghuset er som en kæmpe bølgende skulptur, en samling af mængder, der væver gennem haverne og arrangeres i sekvenser, med strategisk placerede hulrum og åbninger designet ved at give hver en særskilt karakter, men også gøre ensemblet føles som en harmonisk helhed.

Der er mange unikke designfunktioner, der gør dette hus skiller sig ud og står i kontrast til alle andre bygninger, der omgiver det. Grundplanen er helt usædvanlig, som om alt vi vidste om huse, er blevet genopfundet og reimagined. Opholdsstuen kurver rundt i haven og strækker sig mod panoramaudsigt over Sydney Harbour og gårdhave design er ret udsøgt, hvilket gør det muligt for dette område at blive nedsænket i naturen, men føler sig stærkt forbundet med huset. Alle disse elementer tillod studio Matthew Woodward Architecture til at forny og skabe noget helt usædvanligt uden at gå på kompromis med funktionalitet, men faktisk tage konceptet til et helt nyt niveau.

Unikt hus i Sydney ligner en stor bølgende skulptur