Hjem Ejendom Den 6-stjernede Chalet Zermatt Peak boutique i Schweiz

Den 6-stjernede Chalet Zermatt Peak boutique i Schweiz

Anonim

Vi har nået et øjeblik, når 5 stjerner ikke længere er den højeste standard når det gælder hoteller og restauranter. Folk føler, at fortjener mere, og arkitekter og designere forsøger at opfylde disse ønsker. Zermatt Peak chalet er et 6 stjernet luksus boutique og det er beliggende i Schweiz. Det er en vidunderlig og imponerende bjerg udvej samt den mest eksklusive hytte i Alperne.

Chalet Zermatt Peak er designet af den internationalt anerkendte designer og udvikler Paul Bowyer. Det er en fantastisk hytte, der ligger 5.315 meter over havets overflade, og som tilbyder fantastisk og enestående udsigt over landsbyen og Matterhorn. Dette luksuriøse og indbydende feriested kan rumme op til 13 gæster, og det kan bestilles hele året rundt. Desuden er ejendommen for tiden til salg, hvis du vil bruge mere tid der.

Boligen nyder godt af en af ​​verdens mest ønskværdige og smukke beliggenhed, og den byder på betagende panoramaudsigt over det omkringliggende landskab og landsby. Det er et meget luksuriøst feriested, bygget på de højeste standarder, og det giver en unik oplevelse for de heldige nok til at kunne tilbringe et par dage eller helligdage der. Boligen kunne blive en privat ejendom, og så vil de nye ejere kunne nyde på ubestemt tid.

Boligen har gulv til loft glasvægge, der forbedrer udsigtenes skønhed. Det omfatter fem soveværelser med eget badeværelse og dressing områder. Det har en stor åben planløsning og spiseplads og en smuk indendørs udendørs jacuzzi. Der er også et motionsrum, en sauna og et dampbad sammen med udendørs madlavning og spisestue, et skirum og en walk-in vinkælder. Tilgængelig på salg.

Den 6-stjernede Chalet Zermatt Peak boutique i Schweiz