Hjem Lejligheder Moderne Watergate Lejlighed i Washington

Moderne Watergate Lejlighed i Washington

Anonim

Robert Gurney Architect har renoveret Watergate Apartment. Denne moderne 1 værelses lejlighed ligger i The Watergate-komplekset, i Washington DC, USA. Bygningen er designet af den italienske arkitekt Luigi Moretti, og anses for at være en af ​​Washingtons mest ønskværdige adresser.

Beliggende på bygningens fjortende etage blev dette moderne hjem fuldstændig renoveret, begyndende med gulvbelægningen, der blev fjernet til betonpladen. Som kunderne ønskede var lejligheden designet som et hus med åbne boligarealer og en fantastisk udsigt langs Potomac-floden. Arkitekten brugte en udvidet materialepalette for at give det et subtilt og raffineret udseende, der vil få øje.

Den 1.250 kvadratmeter lejlighed er et godt sted at starte dit liv. Med bløde, neutrale toner gennem hele pladsen formåede arkitekten at skabe følelsen af ​​et lyst og luftigt rum. Desuden giver de store vinduer dig mulighed for at nyde toner af naturligt lys og spektakulær udsigt. Det præsenterer også en kontrast mellem hvide og sorte moderne møbler, hvilket giver det en smag. Denne smarte lejlighed har opskalere, state of the art apparater og et køligt, interessant vinstativ.

Den dejlige Watergate Apartment er det perfekte hjem. Det er et slank, hip sted, der har meget at byde på. Et helligdom at trække sig tilbage til, denne lejlighed er et ønske, der kommer i opfyldelse.

Moderne Watergate Lejlighed i Washington