Hjem Lejligheder Don Draper's Apartment i "Mad Men"

Don Draper's Apartment i "Mad Men"

Anonim

Film kan være af forskellige slags: eventyrfilm, romancer, dramaer, thrillere, detektivfilm, SF-film og listen kan fortsætte. Normalt fokuserer en film på en bestemt ide og forsøger at fungere i en bestemt verden. I det øjeblik du ser en film vil du blive udsat for et helt andet samfund med forskellige ideer og mentalitet.

"Mad Men" er en amerikansk dramatisk tv-serie, der er sat i 1960. Denne film har som hovedperson Don Draper, og seriens fokuspunkt går rundt om ham og de mennesker, der vises i hans liv. "Mad Men" er også en film, der forsøger at skildre 1960'ernes America's skiftende stemninger og sociale morer.

Et interessant sted for filmen er repræsenteret af Lejlighed 17-B, som er Don Draper's lejlighed (Donald Francis Draper). Denne lejlighed er et repræsentativt billede af 1960'erne, da det er en klassisk retro 1960s stil lejlighed. Lejligheden er bygget i kabinet, har store møbler, så det er den perfekte vintage stil show plads til denne film.

Der er brugt levende og varme farver som rød, brun eller blå. Du kan se de blå frysere i køkkenet, de orange shag tæpper eller de røde tæpper. Det repræsenterer et fremragende sted for underholdning, som du kan invitere og nyde her med mange gæster og drage fordel af det rummelige interiør.

Alt ser ud til at være arrangeret og matchet på en symmetrisk måde, så det skaber en luksuriøs og raffineret atmosfære. De kontrastive nuancer bruges også, da du kan se de lyse gulve og lofter, der er kontrasteret af de mørke eller farvede møbler eller andre indvendige elementer. {Fundet på latider}.

Don Draper's Apartment i "Mad Men"