Hjem Arkitektur The Offset House - et spektakulært eksempel på smukke moderne arkitektur

The Offset House - et spektakulært eksempel på smukke moderne arkitektur

Anonim

Ofte, når man designer en bygning, skal arkitekter håndtere udfordringer, der rejses af selve webstedet. I sådanne tilfælde er det den side, der dikterer bygningens design. Selv om det måske ikke virker som et godt eksempel, er det også tilfældet med offsethuset.

Beliggende i Sao Paulo, Brasilien, blev offsethuset designet og bygget af Shieh Arquitetos Associados. Arkitekterne, Leonardo Shieh & Shieh Shueh Yau, arbejdede med strukturelle ingeniører fra EMAC Projetos og elektriske og hydrauliske ingeniører fra CZN Engenharia. Deres mål var at skabe en moderne bolig for kunderne.

Anmodningerne om design var ikke restriktive eller udfordrende. Det var faktisk det websted, der præsenterede de fleste problemer. Huset blev bygget på et område, der måler 545 kvadratmeter, og det blev afsluttet i 2012. Selv om det kan virke som et venligt miljø nu, er huset et direkte resultat af områdets komplicerede geometri.

Huset består af to sektioner, hver placeret på et andet niveau. Set ud fra det ydre, ser det ud som et simpelt hus med komplicerede moderne linjer. Det slående ydre skjuler faktisk uregelmæssigheder, der findes på stedet, og navnet på huset er faktisk repræsentativt i dette tilfælde. Det blev kaldt offsethuset, da det er en afspejling af partiernes sider.

Men selv med alle disse udfordringer lykkedes arkitekterne at komme med et smukt design, der var formet til at afspejle alle disse problemer på en smuk måde. Arkitekturen er enkel, med lange, lige linjer og med et generelt minimalistisk design. Interiøret er også enkelt og indretningen er elegant og charmerende. Selv om huset ser ud til at være skjult bag disse store mure, har det faktisk en stærk forbindelse med naturen.

The Offset House - et spektakulært eksempel på smukke moderne arkitektur