Hjem Hoteller - Feriesteder Sofistikeret Areias Do Seixo Charm Hotel Fra Lissabon

Sofistikeret Areias Do Seixo Charm Hotel Fra Lissabon

Anonim

Hvad kunne være bedre end at tilbringe din ferie eller ferie på et hotel langt væk fra alt, omgivet af natur og med et indretning, der gør dig til at føle dig hyggelig, afslappet og bare perfekt? Du tror måske, at sådanne steder kun eksisterer i din fantasi. Nå det gør de ikke. de er virkelige og ser sådan ud.

Dette er Areias Do Seixo Charm Hotel. Det ligger mindre end en time væk fra Lissabon, og det ligger dybt ind i klitterne i Portugals kystlinje. Hotellet blev designet af Algrave-baserede arkitekt Vasco Vieira. Arkitekten forestillede dette som et magisk sted, der ville føle sig godt tilpas, men også sofistikeret, og det ville briste med originalitet. Målet var at gøre hotellet til en perfekt harmoni med naturen og omgivelserne.

Som du kan se, er indretningen meget interessant. Den har en unik kombination af stilarter. Det er moderne, men det er også rustikt og det er afslappet, men også sofistikeret. Det er svært at skabe balance mellem sådanne forskellige stilarter, men i dette tilfælde er alt i perfekt harmoni. Det eklektiske interiør på hotellet har en række originale accenter. Bemærk hvordan skulpturelle nogle af elementerne er.

Før hotellet blev bygget her, plejede det at være et gammelt fuglefolk på landet. Røveriernes ruiner blev indarbejdet i hotellet, og det er delvis hvorfor dette sted er så charmerende og fuld af karakter. Hotellet har 14 værelser og de er alle unikke. Deres indvendige indretning låne elementer fra eksotiske destinationer som Indien eller Marokko, og de blander dem med moderne og minimalistiske egenskaber for at skabe en unik syntese af påvirkninger. Farverne paletter i hele hotellet er meget smukke og pænt afbalancerede og de sætter stemningen til stor afslapning og ro uden at nå monotoni.

Sofistikeret Areias Do Seixo Charm Hotel Fra Lissabon