Hjem Lejligheder Stilfuld lejlighed i Berlin med et frisk og moderne udseende

Stilfuld lejlighed i Berlin med et frisk og moderne udseende

Anonim

Denne lejlighed er beliggende i Berlin. Det er et lyst og smukt sted, og det er hjemmet til Imke & Thorsten Laux, der bor her med deres to døtre, 9 og henholdsvis 4 år gamle. De har lejet lejligheden i to år. Lejligheden er meget indbydende og beroligende. Selvom det ligger mange kilometer fra Tysklands nordkyst, føles det som om du er lige i nærheden af ​​havet, især på anden sal.

Lejligheden er beliggende i det tidligere Østberlin, en bygning fra det 19. århundrede, der blev sidst renoveret i 1990'erne. Det sidder på femte sal og har nye vinduer, isolering, frisk maling og energieffektive apparater. Lejligheden har en bekvem beliggenhed tæt på Berlins største økologiske supermarked og kun få gader væk fra en organisk ugentlige bonders marked. Det er et solrigt og lyst hjem, en vidunderlig tagterrasse med smuk udsigt og et elegant og moderne interiør.

Lejligheden har et moderne interiør med en vintage touch. Ejerne indrettede det selv ved at trække inspiration fra indretningsmagasiner, især skandinaviske, franske og hollandske. Tagterrassen har udsigt over Prenzlauer Berg-distriktet i Berlin, og det er et vidunderligt sted at beundre solnedgangen.

Selv om det ligner det perfekte hjem, står lejligheden også over for nogle udfordringer. F.eks. Bringer det faktum, at det ligger på femte og sjette sal, ikke kun smukke udsigter, men også ubelejligt at bo i en bygning uden elevator. Stadig klarer ejerne at se den lyse side, og det er meget lettere, når du har en solrig og smuk lejlighed som denne. {Fundet på apartmenttherapy}.

Stilfuld lejlighed i Berlin med et frisk og moderne udseende