Hjem Arkitektur Fuldt udstyret penthouse med storslået udsigt over Brisbane-floden

Fuldt udstyret penthouse med storslået udsigt over Brisbane-floden

Anonim

Hver person har et andet billede i tankerne, når det kommer til at beskrive deres drømmehus. Men et tilbagetog eller et fritidshus er en helt anden historie. De fleste vil være enige om, at denne fantastiske penthouse er det perfekte tilbagetog. Det kombinerer en række fantastiske funktioner, og den panoramiske og storslåede udsigt over Brisbane-floden er den mest imponerende.

Bortset fra de ekstraordinære synspunkter har penthouse masser af andre fantastiske ting at byde på. Det blev designet af Mirvac og indeholder 4 soveværelser, store balkoner, to badeværelser og rummelige opholdsrum. Derudover er den luksus øverste etage lejlighed bare smuk. Selvfølgelig er der også en spa, en pool og et motionscenter. Det har alt man kan bede om og mere.

Det overordnede design er enkelt, moderne og luksuriøst. Gulv til loft glasvægge tilbyder en spektakulær udsigt og lade alt det naturlige lys, der understreger elegance af den indvendige indretning. Møblerne er stilfulde, elegante, moderne og komfortable. Selvfølgelig kommer al denne skønhed også med en funktionel side. En række opbevaringsområder løser et stort problem, og formelle og uformelle områder giver hver person mulighed for at nyde deres yndlingsaktiviteter.

Fuldt udstyret penthouse med storslået udsigt over Brisbane-floden