Hjem Sofa-Og-Stol 10 Velvet Sofas at sætte ind i stuen straks

10 Velvet Sofas at sætte ind i stuen straks

Anonim

Du har måske bemærket, men så igen, måske har du det ikke. Der har været en langsom infiltration på vores Pinterest-feeds og vores online shopping. Infiltrationen af ​​fløjlssofaen. I første omgang syntes fløjls sofaer ting af fancy uberørt parlors og din bedstemor er muggen kælder. Velvet dukkede op på møbler i enten pletfri tilstand eller slidte og nedslidt. Men for nylig har stigningen i fløjlens popularitet gjort fløjlsmøbler mere tilgængelige for everymanen. Velvet sofaer popper ind i alle slags stilarter, fra stuehus til minimal. Tag et kig på disse 10 fløjls sofaer til straks at komme i din stue.

Ahh, Chesterfield sofaen. Denne sofa er en klassiker og ønsket blandt alle sofaer. Mens du for det meste finder det i læder, kan du ikke benægte, at denne dejlige dybe fløjl ser lige så fantastisk ud som læder i ethvert bibliotek. (via Wayfair)

Er den afrundede ryg af sofaen så elegant? Dette er et fantastisk design til den store stue, der har brug for en vis definition, fordi denne sofa vil se fantastisk ud fra forsiden og bagsiden. (via antropologi)

Teal, tufted, enkel, alt en familie venlig fløjl sofa skal være. Denne model er et andet stykke, der vil se fantastisk ud i en stor stue, fordi den lave ryg gør det let at se over, så værelset bliver stort. (via verdensmarkedet)

Leder du efter noget fløjl endnu moderne? Prøv denne moderne fløjl sektion. Det er helt sammensat af firkanter, der passer perfekt ind i din minimale stue. (via Rove Concepts)

Jeg vil have denne sofa. Den har sådanne rene snitlinjer og en tyk pude, der gør det til den mest indbydende sofa nogensinde. Plus, det kommer i masser af farver, selvom jeg graver denne pink fløjl. (via antropologi)

Vi kan ikke glemme midten af ​​århundredes moderne skare. Her er en fantastisk model, der er helt midt i midten af ​​århundredet, fra spidsen af ​​benene til de runde fløjlspuder. Det matcher perfekt med din wood credenza. (via West Elm)

Kan ikke få nok af chesterfields? Denne sektions sofa er som at have en dobbelt chesterfield i din stue. Bare se på det tufting! Og du kan finde den i hvilken farvefløjl du helst har. (via antropologi)

Denne sofa var grundlæggende kærlighed ved første øjekast. Det er på den mindre side, og det er tufted, mens du opretholder et simpelt udseende. Dette er bare rigtigt for at bringe en farve og luksus til et simpelt hjem. (via West Elm)

For det meste vil du ikke virkelig have en sofa med en hemmelighed. Bortset fra denne sofa har en god hemmelighed. Ikke alene er det en fløjlsofa, det trækker ud i en seng. Det er rigtigt, det er en fløjls sovesofa. Du kan endda grøfte din normale seng til dette. (via Urban Outfitters)

Er du kærlig med fløjlens sofa look men undrende hvordan man ville passe i dit lille rum? Bare rolig. Der er også fløjlsfiskesager! Disse mini sofaer er perfekte til din studio lejlighed eller stort soveværelse. (via artikel)

10 Velvet Sofas at sætte ind i stuen straks