Hjem Lejligheder Industrial Style Lejlighed på sjette etage

Industrial Style Lejlighed på sjette etage

Anonim

Ved at se loftet stil og den industrielle indretning af lejligheden, ingen ville tro at lejligheden er blevet bygget på sjette sal. Imponerende og unikke detaljer som stålbjælker i loftet, store vinduer, lampekøkken og minder om lagre og fabriksbygninger giver lejligheden en industriel berøring. Ellers har lejligheden traditionel indretning i skandinavisk stil.

Ligesom de typiske skandinaviske hjem er baggrundsfarven for hele huset valgt som hvid, og gulve er lavet af rustikt træmateriale. Stue, spiseplads og køkkenplads deler en fælles åben grundplan. Moderne vedhængsbelysning er blevet valgt til køkkenpladsen, mens en strålende lysekrone er blevet installeret i spisepladsen.

Sort farvebarkstole passer perfekt til apparater i rustfrit stål i køkkenet, mens træ spisebord er blevet lavet med vævede stole. Ligesom resten af ​​huset er soveværelseindretning også blevet holdt simpelt og ædru. I stedet for typiske garderobeskabe er der skabt gå i kabinetter i soveværelset for at skabe mere lagerplads. På den anden side er vaskerum kun intelligent indrettet i badeværelset. {Found on stadshem}

Industrial Style Lejlighed på sjette etage