Hjem Arkitektur Moderne 25th Street Residence

Moderne 25th Street Residence

Anonim

Denne moderne bygning med åben stue blev designet og bygget af Shimizu + Coggeshall Architects, i samarbejde med landskabsarkitekt Sasha Tarnopolsky, Dry Design, Bygningsingeniør Efficient Consulting Engineers og flere andre. Projektteamet blev dannet af Joshua Coggeshall, Janice Shimizu, Sean Harris, Ryan Klinger og Danny Mascari. Boligen blev afsluttet i 2010, og den ligger på en 2785 m² stor del. Det er beliggende i Santa Monica, Californien, USA.

Projektet var beregnet til at følge forskellige ideer. De team havde brug for at indsætte en LEED Platinum moderne renovering i en 1920 struktur. Den nye struktur skulle være kontrasterende og også supplere de eksisterende elementer. For at gøre det måtte teamet omkonfigurere flere ubrugte rum og udvide dem, så ejerne kunne bruge disse områder som multifunktionsrum.

Det nye design var også nødvendigt for at skabe en jævn overgang mellem indendørs og udendørs rum. Bygningen fik også nye ekspanderende vinduer til mere naturligt lys og det tillader også smukke udsigter. Husets åbninger er også flyttet, og hele strukturen blev omdannet til et mere bæredygtigt projekt. Salvednøddeplader blev genoprettet fra en nedrivet fabrik og blev stuen på stuen. Samlet set er huset blevet smukt renoveret og tilføjer væsentlige ændringer og styring på samme tid for at respektere den lagdelte historie af den eksisterende struktur.

Moderne 25th Street Residence