Hjem Lejligheder Harmonisk husindretning i Hyde Park

Harmonisk husindretning i Hyde Park

Anonim

Dette er Joshua, Bethany og Evelyn Adams hjem. Det er en 1700 kvadratmeter hjem, at de boede i over 7 år. Han hus er beliggende i Hyde Park, Chicago, IL. Placeringen er meget rolig og fredfyldt og indretningen af ​​denne smukke lakefront condo var indrettet til at afspejle det.

Lejligheden er indrettet med toner af blues, grays og greener og inspirationen kom udefra, mere præcist fra det vand, der kan beundres fra lejligheden. Blandt disse fredfyldte nuancer af farve er der også nogle antydninger af orange, rød og gul, der gør alt pop. Lejligheden har også flere forskellige mønstre. Du tror måske, at så mange mønstre og farver kan resultere i en travl indretning. Imidlertid er lejligheden meget luftig og lys.

Den overordnede indretning af denne lejlighed er rolig, raffineret, stilfuldt og afslappet. Der er flere accentfarver, stoffer og mønstre, der kombineres på alle måder. Resultatet er en eklektisk stil og en blanding af farver, ikke kun overraskende, men også beroligende og afslappende. At opnå dette resultat var ikke let, især i betragtning af bygningens historie.

Bygningen blev oprindeligt bygget i 1918 for at fungere som et hotel, men det blev omdannet til et lejlighedskompleks i 1950'erne. I 1970'erne blev disse condos. Det betyder, at design og struktur allerede var en eklektisk blanding. Denne lejlighed forsøger kun at gøre det bedste ud af situationen og fortsætte historien. Så i stedet for at forsøge at fjerne eller ignorere disse elementer besluttede ejere at omfavne dem og inddrage dem i deres plan. {Found on att}.

Harmonisk husindretning i Hyde Park