Hjem Diy-Projekter 13 DIY hovedgaller lavet af repurposed træ

13 DIY hovedgaller lavet af repurposed træ

Anonim

Hovedgærden er det element, der giver karakter til en seng. Det er også et vigtigt element for rummets overordnede design. Men hovedgavlen behøver ikke at være fancy for at imponere. Faktisk er jo enklere jo bedre. Et simpelt hovedbræt af træ vil være mere hyggeligt og charmerende end et med alle mulige unødvendige træk. Det er også meget nemt at opbygge et sådant hovedgærde. Bare tag et kig på disse dejlige hovedborde, der blev lavet af repurposed træ.

Du kan bruge stykker trærester fra andre projekter. De behøver ikke nødvendigvis at være perfekt matchende. Selvfølgelig, når du pletter dem, kan de have uregelmæssigheder som forskellige udskæringer af træ tage til pletten anderledes. Alligevel vil dette bare give hovedgavlen mere karakter. {Found on dearemmeline}.

Selvfølgelig kunne vi ikke muligvis skrive denne artikel uden at vise dig et hovedgavl lavet af en genbrugspalet. Det er den type projekt, du har forventet lige siden du så titlen. Projektet er meget enkelt. Du skal tage en træpalle for at tage den fra hinanden for at fjerne neglene og derefter sætte stykkerne sammen igen for at danne hovedgavlen. Dimensionerne kan variere. Du kan også flette træet, eller du kan male det. {Fundet på lovelycraftyhome}.

Her er et hovedgærde lavet af bjærgning skovtræ. Hvis du vil skabe noget lignende, så er det her, du har brug for: gammelt lammestue, træskruer, benplader, skrot, en slibeskum, en skrubbe, finish, bolte, en sav og en boremaskine. Først bestemme hovedgavets størrelse og begynd derefter at placere stykkerne, hvor du vil have dem. Markér med en blyant, hvor du vil skære hvert stykke. Derefter fastgør benene og skrot træstykker på hver samling / søm. {Fundet på designsponge}.

Dette er et genvundet træ hovedgærde. For at lave en, der ligner hinanden, skal du bruge en palmsander, stud finder, en blyant, et niveau, træ, skruer, en bor og plet. Find skindene og marker lodrette linjer med en blyant. Sand ned i skoven og begynd derefter at skrue brædderne på væggen. Start i bunden og arbejde dig op. Derefter pletter hovedgavlen, og du er færdig. {Fundet på webstedet}.

Dette hovedgavl har et meget simpelt design. Den var lavet af genvundne træstykker. De blev placeret lodret for at give hovedgavlen mere karakter. Efter at stykkerne blev sat sammen, blev hovedgæren malet. Den nederste del er blå og resten er hvid. Det er en fin afgrænsning og en måde at tilføje lidt farve til rummet. {Fundet på webstedet}.

Her er en anden palle hovedgavl. Denne gang blev træpallen ikke adskilt. Det blev sagsøgt som sådan. Du kan se, at den har den oprindelige struktur. Det var ikke engang malet eller farvet. Det er et projekt, der ikke kan få noget enklere end dette.

Dette hovedgærde er lavet af få træplader. Det er et meget simpelt projekt. Du skal bare sænke tavlerne, for at påføre pletten og at fastgøre plankerne på væggen. For det kan du bruge en genial idé. Tag nogle velcro strimler og fastgør dem til væggen. De skal være store for at understøtte brædderne. Det er et projekt, der ikke kræver nogen skruer, huller og noget lignende. {Fundet på brianhazzard}.

Hvis du vil, kan du også oprette et mere kunstnerisk hovedgærde. Du skal først finde det perfekte stykke træ. Det skal have en naturlig og organisk form, som du senere kan ændre lidt. Så skal du plette stykket. Hvis du vil, kan du også udøve dit talent som billedhugger.

Et højt hovedgavl kan nogle gange være en god ide. Det er en måde at skabe et fokus på i rummet uden at bruge kunst eller andre elementer. Dette hovedgærde er for eksempel meget simpelt. Den er lavet af flere træstykker, der er samlet som et puslespil. De har forskellige finish, men det giver kun hovedgavlen et mere originalt look.

Dette er også et ganske imponerende hovedgærde. Det blev lavet af en gammel låve dør. De nødvendige forsyninger er træ, en miter sav, en boremaskine, en hammer, rør klemmer, træ lim, plet, skruer og målebånd. Sæt lim på bagsiden af ​​brættet, og læg det derefter under. Brug en hammer til at sikre den. Skru i brættet og gentag processen tre gange. Når hovedbrættet er færdigt, plet træet og giv det et slidt udseende. {Fundet på littleyellowbarn}.

Du kan også give dit hovedkort mere karakter ved at gøre det til en slags reklamepanel. Du kan finde stenciler eller frihånd design. Brug komplementære farver og sørg for, at den passer til resten af ​​rummet. Hovedgavlen kunne tilpasses på mange forskellige måder.

Dette er et fragtpaller hovedplade med et enkelt design. Pallen blev først taget fra hinanden og så blev stykkerne fastgjort til væggen en efter en. Nogle skulle skære i størrelse for at passe. Det er ligesom at skabe et puslespil. Hvis du vil have hovedgavlen for at være høj og for at nå loftet, så har du måske brug for mere end en palle. Du kan enten plette træet eller lade det være som sådan. {Fundet på webstedet}.

Her er et andet meget simpelt hovedgavl. Den er lavet af et par træplanker. Hovedgavlen skal ikke have et perfekt design, og det er derfor, at bestyrelserne ikke passer perfekt sammen. Når hovedgavlen er færdig, kan du også personliggøre den ved at skrive noget på den. I dette tilfælde blev ordet "kærlighed" skrevet ved hjælp af gul maling.

13 DIY hovedgaller lavet af repurposed træ